ΑΚΟΥΣ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΡΑΜΜΟΣ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ενας επικεφαλής Ανεξάρτητης Αρχής πάει στο Ευρωκοινοβούλιο και λέει ότι η ανώτατη δικαιοσύνη παρεμποδίζει την απονομή δικαιοσύνης για τις υποκλοπές. Λέει πως ενώ οι ελεγκτές έκαναν τη δουλειά τους τελικά διώκονται οι ίδιοι. Λέει πως ενώ οι δικαστές πλησίαζαν στην απονομή κατηγοριών η υπόθεση αφαιρέθηκε από τα χέρια τους. Εχεις κάποιον άλλο ορισμό για το παρακράτος;

Την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στα Ταχυδρομεία μιλούν για τις μεθοδευμένες κινήσεις ενίσχυσης των ιδιωτικών courier και περιγράφουν πως γίνονται οι νοικοκυρεμένες δουλειές για την ιδιωτικοποίηση των ταχυδρομείων…

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Γιάννης Μώρος, πρώην γ.γ. της Πανελληνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών: «ΣΑΦΗΣ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛ.ΤΑ.»

Ο Γιάννης Μώρος, πρώην γ.γ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ ΕΛΤΑ) μιλά για το μέλλον του οργανισμού, με αφορμή τα κυβερνητικά μέτρα για κλείσιμο δεκάδων καταστημάτων του σε διάφορες πόλεις της χώρας.

Ο ίδιος κάνει λόγο για σαφή στόχο ιδιωτικοποίησης των ΕΛΤΑ και όπως τονίζει, για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να μειωθούν οι εργαζόμενοι και τα καταστήματα και ο οργανισμός να αρχίσει να εμφανίζει κέρδη προκειμένου να γίνει ελκυστικός για τον επενδυτή.

Όπως επισημαίνει, η προηγούμενη διοίκηση έκανε λάθος ενέργειες με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί αυτή η οικονομική κατάσταση, τονίζοντας ότι ενώ πάρθηκαν αρκετά χρήματα, δεν πήγαν στην σωστή κατεύθυνση αλλά ούτε τηρήθηκε ο σχεδιασμός που έπρεπε.

Τέλος αναφέρεται στις συνέπειες που θα έχει το κλείσιμο των καταστημάτων για την εξυπηρέτηση των πολιτών, που θα πρέπει να μεταφέρονται σε άλλες περιοχές για να εξυπηρετηθούν, ενώ ωθούνται προς τον ιδιωτικό τομέα.