+

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ

Η δημοσιογραφία στις μέρες μας είναι επάγγελμα επισφαλές και υποαμοιβόμενο. Οι μικροχρηματοδοτήσεις από τους ίδιους τους αναγνώστες είναι μια σημαντική στήριξη για να μένουν όλες οι απόψεις ζωντανές και να βρίσκουν μεγαλύτερη απήχηση. 

Προσωπικά, ζω μόνο από τον μισθό μου από τη δημοσιογραφία και δεν την χρησιμοποιώ ως όχημα για προσκόμιση εσόδων άλλου είδους. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα έσοδά μου στη δημοσιευμένη ΔΗΛΩΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ μου. 

Το site μου δεν βρίσκεται σε καμία κρυφή ή φανερή λίστα κρατικών ή άλλων χρηματοδοτήσεων και δεν φιλοξενεί διαφημίσεις που ενδεχομένως μπορούν να επηρεάσουν την κρίση μου. Συνεπώς η μόνη «εξάρτηση» που επιδιώκει είναι από εσάς, αν κρίνετε πως αυτά που διαβάζετε αξίζουν τον κόπο να φτάσουν σε λίγο ευρύτερο κοινό. Τα έσοδα από τις χρηματοδοτήσεις δαπανώνται κυρίως σε προώθηση δημοσιεύσεων στα social media (Facebook, Google κτλ). – Τo 2022 τα έσοδα από τις μικροχρηματοδοτήσεις ήταν 1.182 ευρώ, εκ των οποίων δαπάνησα 687 ευρώ σε προωθητικές ενέργειες.

Το παρακάτω κουμπί κάνει την υπόλοιπη δουλειά μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος του paypal.

 

Ευχαριστώ προκαταβολικά και υπόσχομαι να τιμήσω την εμπιστοσύνη σας.

* Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στο marios@dionellis.gr