ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΑΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ INTELLEXA

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Από την παραλίγο νέα σιδηροδρομική τραγωδία μέχρι την τραγωδία των παπάδων που κάνουν νάζια. Από την ψήφιση των ιδιωτικών πανεπιστημίου μέχρι τον αρακά της ΑΙΝΟΣ και του Μπάρμπα Στάθη. Από το σκάνδαλο του Predator και της Intellexa μέχρι την ανάληψη ευρωπαϊκής θεσούλας από τον Τσίπρα.

Γενικά οφείλεις να αρχίσεις να ψάχνεις που ακριβώς είναι οι σημαντικές ειδήσεις και πόσο κάθε μία από αυτές επηρεάζει τη ζωή σου σε αυτή την υπέροχη χώρα.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Στέλιος Λημνιός, δημοτικός σύμβουλος Βόλου: «ΠΛΗΡΩΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΗ Η ΔΕΥΑ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ»

Ο Στέλιος Λημνιός, δημοτικός σύμβουλος Βόλου μιλά για την ποιότητα του νερού στον Βόλο, την ύπαρξη επικίνδυνου υλικού και την έρευνα που έκανε η Περιφέρεια Θεσσαλίας η οποία έδειξε ότι σε πολλές περιπτώσεις υπήρχαν υψηλές συγκεντρώσεις εξασθενούς χρωμίου.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι δέχεται τρομοκράτηση μέσω απειλών για αγωγές (ακόμα και για ξύλο από τον ίδιο τον δήμαρχο Βόλου), τονίζοντας ότι δεν μπορεί να σιωπήσει την ώρα που η ΔΕΥΑΒ θα έπρεπε ήδη να έχει κάνει τις σχετικές ενέργειες για τις συγκεκριμένες γεωτρήσεις.

Επίσης αναφέρεται και στην στάση του δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου ο οποίος προέτρεψε την ΔΕΥΑΒ να προβεί στην μήνυση. Τέλος σημειώνει ότι η ΔΕΥΑΒ δεν είναι άξια εμπιστοσύνης καθώς στο παρελθόν έχει καταδικαστεί για παραβίαση στοιχείων και αναλύσεων.