«ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ Η Ε.Π.Ο. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ»

1 Σχόλιο

Ο Γιώργος Κατερίνης, δημοσιογράφος και κάτοικος της Νέας Φιλαδέλφειας, μιλά για τα απίστευτα μέτρα που ανακοινώθηκαν ενόψει του τελικού του Conference League μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνας, με κλείσιμο σχολείων, δρόμων, του τοπικού άλσους κ.α..

Ο ίδιος αναφέρεται και στην ιστορία δημιουργίας του γηπέδου, χωρίς η περιοχή να μπορεί να το στηρίξει, σημειώνοντας ότι από τη μέρα που φτιάχτηκε το γήπεδο, οι μόνιμοι κάτοικοι έχουν προβλήματα, ενώ η πόλη σταματά να λειτουργεί, καθώς το επίκεντρο είναι πάντα ο αγώνας.

Όπως τονίζει, το όλο έργο έγινε για να εξυπηρετηθεί μία ανώνυμη εταιρία, ενώ αναφέρεται και σε μια αφίσα που υπάρχει στο μουσείο του γηπέδου, με τα ονόματα υπουργών και αυτοδιοικητικών που αντιδρούσαν ώστε να στοχοποιούνται από τους οπαδούς της ΑΕΚ.

Τέλος σημειώνει ότι όλες οι ανησυχίες όσων αντιδρούσαν έχουν επιβεβαιωθεί, υποστηρίζοντας ότι υπήρχαν περιστατικά απειλών και ξυλοδαρμών, από οπαδούς και μπράβους όλο το διάστημα που βρισκόταν υπό συζήτηση το έργο του γηπέδου, ενώ είχαν επιτεθεί σε συλλογικότητες και αριστερές καταλήψεις της περιοχής.