ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΕ;

1 Σχόλιο

Την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα ημίμετρα για τη βία ανακοινώθηκε και η παράταση, της προηγούμενης παράτασης για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών. Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε, πόσο πολύ θα χτυπηθεί η βία από τους στρατούς των ομαδαρχών – καναλαρχών.

Και για να μην σας μείνει καμία αμφιβολία για την πυγμή της κυβέρνησης ανακοινώθηκε και ένα μικρό επιδοματάκι για τους αστυνομικούς που φυλάνε τα γήπεδα. Μικρό μόνο 2,5 εκατομμύρια το χρόνο – όσο θα κόστιζαν περίπου 125 γιατροί στα δημόσια νοσοκομεία.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023» : «Η ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ»

H Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023», μιλά για την εξεταστική επιτροπή για το δυστύχημα στα Τέμπη, τις μηνύσεις συγγενών των θυμάτων κατά υπουργών και αυτοδιοικητικών, καταγγέλλοντας για ακόμη μία φορά, προσπάθεια συγκάλυψης.

Η ίδια υποστηρίζει ότι οι εξεταστικές επιτροπές στο παρελθόν δείχνουν ότι στην Ελλάδα χρησιμοποιούνται για να «ξεπλένονται» οι ευθύνες, ενώ αναφέρεται και στον αποκλεισμό της κας Κωνσταντοπούλου, η οποία ως δικηγόρος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των θυμάτων, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα πρόσωπο που έχει γνώση για το θέμα και θα μπορούσε να βοηθήσει.

Επίσης χαρακτηρίζει ντροπή την όλη κατάσταση, που όπως λέει, «αναγκάζονται» οι συγγενείς να μεταβούν μέχρι την Αθήνα, προκειμένου να διεκδικήσουν τα αυτονόητα, υπογραμμίζοντας ότι όλα αυτά που συμβαίνουν στο Κοινοβούλιο, υποτιμούν τους συγγενείς και τους πολίτες.

Τέλος αναφέρεται στην αλλοίωση του σημείου του δυστυχήματος, με την μεταφορά των συντριμμιών και την επιχωμάτωση του χώρου ενώ καταγγέλλει τον τρόπο με τον οποίο η Δικαιοσύνη προχώρησε την όλη διαδικασία που «διευκολύνει» τη συγκάλυψη.