ΤΟΝ ΜΠΟΓΔΑΝΟ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ. ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Η διευθύντρια του γραφείου του Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, συμμετείχε επίσης στη γιορτή μίσους στο Βίτσι. Και ο Μπογδάνος το μαρτύρησε δημοσίως στη Βουλή. Είπε όμως έτσι μια αλήθεια. Οτι δηλαδή οι ακροδεξιοί σαν και του λόγου του, κατοικοεδρεύουν πολύ κοντύτερα στο Μαξίμου απ’ ότι θέλει να πιστέψουμε η χθεσινή κυβερνητική «διαρροή». Αυτή που λέει ότι είναι… απαράδεκτες οι «απόψεις που παραπέμπουν σε εποχές διχασμού». Ναι καλά. Μα οι απόψεις του διχασμού και η εξομοίωση του κομμουνισμού με τον φασισμό βρίσκονται γραμμένες στην ίδια τη διακήρυξη της ΝΔ, ήδη από το 1974. Αυτή που μόλις προχθές ο Μητσοτάκης είπε πως τον εμπνέει και τον καθοδηγεί.

Η κυρία Αντωνίου συμμετείχε στο ακροδεξιό πανηγυράκι στο Βίτσι και το 2013. Αρα ο Μητσοτάκης ήξερε ποια βάζει διευθύντρια του γραφείου του. Και για τον Μπογδάνο ήξερε πολύ καλά ποιες ψήφους θα του φέρει όταν τον έβαζε μέσα στο «μαντρί».

Εκείνο που δεν ήξερε ήταν ότι ο Δένδιας θα κάνει και το δικό του παιχνίδι διώχνοντας ουσιαστικά αυτός από τη ΝΔ τον ακροδεξιό βουλευτή. Τον Μπογδάνο για τον οποίο να θυμάστε πως ο πρώην πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμένος (πρώτος στη λίστα Επικρατείας του Μητσοτάκη), έπλεκε εγκώμια λέγοντας πως τέτοιοι άνθρωποι δεν πρέπει να λείπουν από την ελληνική βουλή. Απολαύστε τον εδώ…

Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερο από τον Μπογδάνο. Είναι στο ίδιο το DNA της Νέας Δημοκρατίας.

Ακούστε στο Mixcloud:

* Οι Πίσω Σελίδες μεταδίδονται από Δευτέρα έως Παρασκευή
στις 3 μ.μ. στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του ThePressProject.

Στα fm μεταδίδονται από τους εξής ραδιοφωνικούς σταθμούς:

– Στις 8 π.μ. από τον STAR FM 88,4 στο νομό Ηρακλείου
– Στις 9 π.μ. από τον ΚΡΗΤΗ FM 101,5 στο νομό Χανίων
– Στις 10 π.μ. από τον STYLE FM 100 στη Σητεία και Κάσο – Κάρπαθο
– Στις 12 μ.μ. από το STUDIO ΡΕΘΥΜΝΟ 98 fm στο νομό Ρεθύμνου
– Στις 12 μ.μ. από τον KAVALA NEWS 102,8 fm σε Καβάλα, Δράμα και Θάσο
– Στις 2 μ.μ. από τον ΗΧΩ FM 99,8 στον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα
– Στις 2 μ.μ. από το Ραδιόφωνο ΣΤΟ ΝΗΣΙ 99 fm στο νομό Λέσβου