ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΗΔΗ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΚΑΤΑΡ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εντάξει, χαρήκατε για τη φτωχή Αργεντινή που κέρδισε το τρόπαιο στο μουντιάλ του Κατάρ; Δεν θέλω να το χαλάσω, συγκινούμαι κι εγώ με τη στρογγυλή θεά που ξέρει να μας συναρπάζει, όσα κι αν κρύβονται από πίσω της. Όμως…

Όμως ειδικά για αυτό το μουντιάλ ρίξτε μια ματιά στα δεδομένα…

Το Κατάρ καταγγέλλεται ευρέως πια (και μάλλον δεν σοκάρει κανέναν η αποκάλυψη) ότι πλήρωσε πολλά λεφτά για να πάρει τη διοργάνωση επηρεάζοντας τη FIFA.

Με αφορμή το sportswashing του Μουντιάλ μπήκε και σε άλλες «δουλειές» με τα μπούνια, από την έγκριση βίζας για τους επιχειρηματίες του στην Ευρώπη μέχρι το ξέπλυμα για την πρόοδο στα εργασιακά δικαιώματα από την Καϊλή και τον Μαργαρίτη Σχοινά.

Αλλά ας τα αφήσουμε αυτά. Ας μιλήσουμε για μπάλα….

Οι δύο μεγάλοι πρωταγωνιστές ο Λιονέλ Μέσι και ο Κιγιάν Εμπαπέ συναγωνίστηκαν στα γήπεδα του Κατάρ ξεδιπλώνοντας το ταλέντο τους. Ηταν οι δύο μεγάλοι αντίπαλοι στο χθεσινό ντέρμπι.

Ωστόσο, σε λίγες μέρες θα γυρίσουν στην ομάδα τους, όπου είναι συμπαίκτες.

Στην Παρί Σεν Ζερμαίν, εργαζόμενοι και οι δύο για τον ίδιο εργοδότη, τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ιδιοκτήτη της ομάδας, ο οποίος, μαντέψτε, είναι όλως τυχαίως και αυτός από το Κατάρ.

Κι αμα σας φαίνονται περίεργα όλα αυτά δεν υπάρχει πρόβλημα. Μπορεί να σας αγοράσει και εσάς κάποιος από το Κατάρ και να σταματήσουν να σας φαίνονται…

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 19.12.2022