ΚΑΛΠΗ Ή ΘΑΛΑΣΣΑ

2 Σχόλιο

Ελα μωρέ. Εμείς για μπάνιο θα πάμε. Κάνει και καύσωνα, είναι και δύσκολες οι μέρες, θέλουν και τα πιτσιρίκια θάλασσα και γκρινιάζουν… Είμαστε και γενικά απογοητευμένοι, που να τρέχεις τώρα να ψηφίζεις. Ασε, δεν αλλάζει τίποτα.

Και άμα φτάσω μπροστά στο pet scan και έχω ανάγκη για ραντεβού, θα βάλω μέσο, κάπως θα τη βρω την άκρη, ή στο τέλος τέλος, θα πληρώσω. Τι να κάνουμε έτσι είναι αυτά…

Πάντως σίγουρα θα βρίζω μετά που ξαναβγάλανε τον Μητσοτάκη πρώτο…

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

—–

Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών: «ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΓΝΟΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ»

Ο Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μιλά για την συλλογή 1.500.000 υπογραφών, απαιτώντας την αλλαγή του νόμου περί ευθύνης υπουργών που εμπλέκονται στο έγκλημα στα Τέμπη. 

Ο ίδιος αναφέρεται στην σχετική πρόβλεψη του Συντάγματος και το μόνο που χρειάζεται είναι να υπάρξει ένας νόμος που θα εφαρμόζει αυτήν την πρόβλεψη, κάτι όμως για το οποίο επί χρόνια δεν έχει ενδιαφερθεί το πολιτικό σύστημα. Για τον αριθμό των υπογραφών, σημειώνει ότι αυτός αγνοείται επιδεικτικά, την ώρα που υπερβαίνει κατά 3 φορές το προβλεπόμενο, ενώ συγκρίνει τον όγκο των πολιτών που υπέγραψαν, με τις περίπου 2,2 εκ. ψήφους που πήρε η ΝΔ στις τελευταίες εκλογές, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα αίτημα από την βάση της κοινωνίας.

Επίσης υπογραμμίζει ότι η πρόταση νόμου θα προετοιμαστεί από τον νομικό κόσμο και θα αποσταλεί από τον Σύλλογο Τεμπών, ενώ υποστηρίζει ότι θα είναι στο χέρι οποιουδήποτε κόμματος, ειδικά της αντιπολίτευσης, να καταθέσει την πρόταση νόμου και να εισαχθεί στην Ολομέλεια της Βουλής προς ψήφιση.

Τέλος σημειώνει ότι θα πρέπει επιτέλους να σταματήσει η ασυλία που λαμβάνουν οι βουλευτές και να υπόκεινται και αυτοί, όπως όλοι οι Έλληνες, στον έλεγχο της Δικαιοσύνης, ειδικά όταν πρόκειται για σοβαρά θέματα, όπως άλλωστε γίνεται στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, ενώ καταλήγοντας καταθέτει την απαισιοδοξία του για το αν τελικά περάσει αυτό το αίτημα με βάση τους υπάρχοντες πολιτικούς συσχετισμούς.