«Ο ΒΟΛΟΣ ΒΙΩΝΕΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΥΠΟΚΟΣΜΟΥ»

1 Σχόλιο

Η Κατερίνα Τασοπούλου, δημοσιογράφος του «gegontanews» στον Βόλο, μιλά για τις συνθήκες ακραίας βίας που βιώνει η πόλη τα τελευταία χρόνια, ειδικότερα σε βάρος μέρους της κοινωνίας που αντιδρά.

Η ίδια αναφέρθηκε στο τελευταίο περιστατικό με την επίθεση του μασκοφόρου-μπόντι μπίλντερ, δημοτικού συμβούλου της παράταξης του Αχ. Μπέου, σε βάρος δημοτικού συμβούλου της «Λαϊκής Συσπείρωσης», κάνοντας λόγο για «κουλτούρα βίας» και «πράξεις του υποκόσμου».

Επίσης τονίζει ότι, ενώ καταγγέλθηκε το συμβάν από το θύμα και είναι γνωστή η ταυτότητά του, ο ίδιος δεν συνελήφθη αλλά ούτε και φαίνεται να επισημοποιείται η παραίτησή του από το Δ.Σ.. Παράλληλα μιλά για την στάση του δημάρχου Βόλου, ο οποίος απείλησε εκ νέου το θύμα, τονίζοντας ότι υπήρχαν απειλές και στο παρελθόν σε βάρος του, ενώ είχε παρακινήσει σε βία και σε βάρος άλλων ατόμων.

Επιπλέον, καταγγέλλει το τι συμβαίνει μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, με σεκιούριτι-μπράβους, μιλώντας για ανοχή σε αυτήν την κατάσταση, τόσο από την Δικαιοσύνη, όσο και από την πολιτεία και την αστυνομία.

Τέλος υπογραμμίζει την ανοχή προς αυτήν την δημοτική αρχή, τόσο της κοινωνίας που απείχε στις πρόσφατες εκλογές, όσο και της Ν.Δ., που αν και δεν έδωσε επίσημη στήριξη, τα περισσότερα μέλη της πλειοψηφίας των δημοτικών συμβούλων στου Αχ. Μπέου, ανήκουν σε «τριτο-τέταρτα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας».