ΔΕΝ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΑΓΙΟ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Και το «Πιστεύω» στα αγγλικά θα ακούσεις από τον Κασελάκη και «Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια» θα σου πει ο Αυτιάς, και τον εθνικιστή Μπελέρη θα δεις υποψήφιο ευρωβουλευτή. Και φυσικά μην ξεχνάς τον σταυρό που σχημάτισε το λάδι στην κολυμπήθρα που Αγιου Τσαλίκη προφανώς ήταν θεϊκό σημάδι για το ποιοι θα σε κυβερνήσουν.

Πίσω στα δικά μας, η οικογένεια του Μανιουδάκη θα παλεύει για δικαιοσύνη, οι ακτιβιστές οικολόγοι θα συλλαμβάνονται όταν καταγγέλλουν το υποκριτικό συνέδριο για την προστασία (και καλά) των θαλασσών και οι εργαζόμενοι θα είναι στους δρόμους (έστω για μια μέρα) διεκδικώντας ουσιαστικές αυξήσεις στους μισθούς τους και πάταξη της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας. Διάλεξε με ποιους θα πας…
* Ο άλλος Τσαλίκης πάντως, μάλλον είναι πιο ειλικρινής και δεν σου κάνει τον άγιο…    

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

—–

Αναστάσης Μανιουδάκης, γιος του Κώστα Μανιουδάκη: «Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ»

Ο Αναστάσης Μανιουδάκης, γιος του Κώστα Μανιουδάκη, που καταγγέλλει ότι ο θάνατος του πατέρα του προήλθε μετά από αστυνομική βία κατά τη διάρκεια ελέγχου, μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση και για την κλήση τεσσάρων αστυνομικών των ΤΑΕ Σούδας ως ύποπτων για ανθρωποκτονία.

Ο ίδιος αναφέρεται στις μεγάλες καθυστερήσεις των αρχών στην έρευνα για το περιστατικό ενώ καταγγέλλει τις εισαγγελικές αρχές για κωλυσιεργία όσον αφορά τα βιντεοληπτικά υλικά που υπήρχαν από κάμερες και έχουν πλέον σβηστεί καθώς είχαν απορρίψει σχετικό αίτημα συλλογής τους από την πλευρά της οικογένειας.

Όπως τονίζει, υπήρξε ξεκάθαρη προσπάθεια για να μπει η υπόθεση στο αρχείο, την ώρα που καταγράφηκαν πολλά κενά στον τρόπο που προχώρησε η προανακριτική διαδικασία ενώ αναφέρεται στην στήριξη και την αλληλεγγύη του κόσμου, υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας για να φτάσει η υπόθεση σε δίκη, θα συνεχιστεί.

Μανώλης Σαββάκης / Αγησίλαος Κουλούρης, προσαχθέντες – μέλη της Πανελλαδικής Συνέλευσης για την προστασία της Ελληνικής Τάφρου: «ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ «OUR OCEAN” –  ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ»

Ο Μανώλης Σαββάκης, μέλος της Πανελλαδικής Συνέλευσης για την προστασία της Ελληνικής Τάφρου, μιλά για την απαγόρευση της συγκέντρωσης που είχαν ανακοινώσει οικολογικές οργανώσεις και συλλογικότητες στον χώρο όπου θα διεξαγόταν το Παγκόσμιο Συνέδριο Our Ocean Conference, και τις προσαγωγές που έγιναν επειδή οι οργανώσεις πραγματοποίησαν τελικά την παρέμβαση.

Ο ίδιος αναφέρεται στα αιτήματα των οργανώσεων για να σταματήσουν οι έρευνες και οι εξορύξεις υδρογονανθράκων σε μια περιοχή που διαταράσσει την ζωή των θαλάσσιων ειδών ενώ χαρακτηρίζει υποκριτικό το συνέδριο που επικεντρώνεται, υποτίθεται, στην προστασία των θαλασσών, την ώρα που η χώρα μας προχωρά ακάθεκτη στις εξορύξεις και άλλες επιβαρυντικές δραστηριότητες.

Επιπλέον μιλά για την απαγόρευση που επιβλήθηκε, χαρακτηρίζοντάς την πρωτοφανή και αχρείαστη, σημειώνοντας ότι η διαμαρτυρία ήταν πιο μακριά από τον χώρο, χωρίς να προκαλέσει προβλήματα.

Μιλώντας στις Πίσω Σελίδες, ο δεύτερος προσαχθείς, Αγησίλαος Κουλούρης, αναφέρθηκε στην παρέμβαση που έκανε, φωνάζοντας όταν έβγαιναν φωτογραφία οι ηγέτες, και άμεσα άνδρες της ασφαλείας τον έπιασαν και τον προσήγαγαν. Επίσης μιλά για το σύνθημα για την Παλαιστίνη που φώναξε, σημειώνοντας ότι τα ορυκτά καύσιμα και η πολεμική βιομηχανία, είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.