ΦΑΤΕ ΣΑΝΟ… ΜΕ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Δεν πιστεύω να μην το πήρατε χαμπάρι…

Ομοθυμαδόν τα κυβερνητικά ΜΜΕ (εντάξει, πλην Μαρινάκη που έχει τα θέματά του αυτές τις μέρες) όλη την ημέρα μετά τη συνέντευξη έχουν το ίδιο πρώτο θέμα.

«Εξορύξεις», «ανάπτυξη», «αιφνιδιασμός στον Ερντογάν», «πετροδόλλαρα και γη της επαγγελίας».

Ποιες παρακολουθήσεις τώρα και ποιες υποκλοπές, ποιο predator και ποιος Δημητριάδης. Εδώ παιδί μου έρχεται ο μαύρος χρυσός και το φυσικό αέριο που θα σώσει όχι μόνο την Ελλάδα αλλά όλη την Ευρώπη.

Το γεγονός ότι όλη η υπόλοιπη Μεσόγειος (Γαλλία, Ισπανία, Ιταλία, Πορτογαλία) έχουν απαγορεύσει τις εξορύξεις και τις σεισμικές έρευνες στις θάλασσές τους είναι μια μικρή ασήμαντη λεπτομέρεια που καλό θα ήταν να μην της δώσεις σημασία.

Το γεγονός ότι η Ελλάδα και ειδικά η Κρήτη θα είναι και πάλι ο σκουπιδοντενεκές, επίσης μην το πολυσυζητάς γιατί θα χαρακτηριστείς εκτός από εχθρός του Μητσοτάκη και εχθρός της «ανάπτυξης».

Άσε που μπορεί αν σου κάνουν και καμιά επισύνδεση.

Φάε σανό λοιπόν και ο Θεός να βάλει το χέρι του αν πάει κάτι στραβά…

* Αν ωστόσο σου μένει λίγη ακόμα υπομονή να διαβάσεις για τις τεράστιες πιθανές επιπτώσεις που διακινδυνεύεις για τις θάλασσες, τον τουρισμό και της αλιεία με αμφίβολο αποτέλεσμα σε τόσο μεγάλα βάθη τότε μπορείς να διαβάσεις τον δεκάλογο της WWF για τις εξορύξεις:

ΚΑΜΠΑΝΙΑ WWF – ΠΕΣ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ – ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΤΩΝ ΕΞΟΡΥΞΕΩΝ

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 08.11.2022