ΤΟ TALOS ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Καλά, συγκρατηθείτε λίγο εκεί στη διοίκηση του ODEON-TALOS PLAZA.

Και επίσης, το γεγονός ότι αλλάζουμε τον νόμο για τις χρήσεις γης ώστε να ταιριάζει με τα συμφέροντα του εμπορικού κέντρου και τις μεθοδεύσεις της διοίκησης Κουράκη στον Δήμο όταν φτιάχτηκε το πολυσινεμά, δεν το λες και δικαίωση ή «σύννομο της λειτουργίας».

Για να μην τρελαθούμε και τελείως δηλαδή.

Όσο για τις καταγγελίες για «πρακτικές μονοπωλίου» από τους ανταγωνιστές (σ.σ. εννοεί το «Τεχνόπολις») περιέργως και η άλλη πλευρά για το ίδιο ακριβώς σας κατηγορούσε επί χρόνια, ειδικά ως προς τη διανομή των ταινιών.

Με το καλό να ανοίξετε (θα γίνει κάποια στιγμή όπως φαίνεται), να πιάσουν και ξανά δουλειά οι εργαζόμενοι (κυρίως αυτό) αλλά δεν ήρθαμε και χθες στην πόλη….

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ODEON – TALOS PLAZΑ:

«Παρόλο που αποτελεί σχεδόν λαϊκή απαίτηση η επαναλειτουργία του κινηματογράφου ODEON – TALOS PLAZΑ, δυστυχώς τα ανταγωνιστικά συμφέροντα δημιουργώντας τεχνητά προσκόμματα δεν επιτρέπουν, προσωρινά, το προγραμματισμένο και πολυαναμενόμενο opening.

Λυπούμαστε βαθιά για την αναστάτωση που έχει προκληθεί στους χιλιάδες σινεφίλ του Ηρακλείου, ζητάμε την κατανόησή τους, ενώ ταυτόχρονα εκφράζουμε την αγανάκτηση μας για τις κάθε είδους πρακτικές μονοπωλίου που εφαρμόζει με κάθε μέσο ο ανταγωνισμός.

Υποσχόμαστε ότι θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο μέσο, προασπιζόμενοι το σύννομο της λειτουργίας των κινηματογράφων και σύντομα θα σας ανακοινώσουμε τις ευχάριστες εξελίξεις αναφορικά με το opening

Η διαχείριση του Τalos Plaza».

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 14.12.2022