ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΟΡΟΙΔΟ. ΑΠΟ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

1 Σχόλιο

Σου πλασάρουν την ακρίβεια ως «μάχη κατά της αισχροκέρδειας». Σου πλασάρουν τις παρεμβάσεις της Δικαιοσύνης ως αναβάθμιση των ερευνών και ω… μάχη κατά του Κασιδιάρη.

Τελικά σε κοροϊδεύουν αλλά ίσως αργήσεις λίγο να το πάρεις χαμπάρι…

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Παναγιώτα Καλαποθαράκου, πρόεδρος ΕΚΠΟΙΖΩ: «ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ»

Η Παναγιώτα Καλαποθαράκου, πρόεδρος της ΕΚΠΟΙΖΩ, μιλά για το όργιο αισχροκέρδειας, τονίζοντας ότι πλήθος νοικοκυριών βρίσκονται σε απόγνωση καθώς η ακρίβεια μαστίζει τα οικονομικά τους.

Η ίδια αναφέρεται στην ακρίβεια σε βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως στους λογαριασμούς ενέργειας, τις τραπεζικές προμήθειες, τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους, κάνοντας λόγο για μια γενικευμένη κατάσταση η οποία, παρά τα όσα λέει η κυβέρνηση, ακόμα δεν έχει αντιμετωπιστεί ουσιαστικά.

Όπως επισημαίνει, τα μέτρα που έχουν ληφθεί μέχρι σήμερα, δεν δείχνουν σημάδια ότι μπορεί να αποδώσουν, ενώ αναφέρεται και στην αναγκαιότητα να υπάρξουν μηχανισμοί οι οποίοι να ελέγχουν τα καρτέλ και όσους αισχροκερδούν.

Τέλος αναφέρεται και στις τιμές των αγαθών σημειώνοντας ότι δεν πρέπει μόνο να σταθεροποιηθούν, αλλά να μειωθούν πραγματικά, ενώ τονίζει ότι ακόμα και τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας έχουν υψηλότερες τιμές, αν και παραμένουν τα πιο φθηνά.
—–
Ακρίτας Καϊδατζής, αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο ΑΠΘ: «ΥΠΟΠΤΗ Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»

Ο Ακρίτας Καϊδατζής, αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου στο ΑΠΘ, μιλά για τις εξελίξεις με τους βουλευτές των Σπαρτιατών και την θεσμική παρέμβαση της Δικαιοσύνης, για να διερευνήσει πιθανή εξαπάτηση των εκλογέων.

Ο ίδιος τονίζει ότι αυτή η ενέργεια προκαλεί προβληματισμό καθώς δεν είναι εμφανής η σκοπιμότητά της, εξηγώντας πως το αδίκημα της εξαπάτησης εκλογέων είναι κοινό πλημμέλημα, ενώ σημειώνει ότι από την φύση του το αδίκημα είναι εξαιρετικά δύσκολο να αποδειχθεί.

Όπως επισημαίνει, στην ουσία πρόκειται για μία κίνηση η οποία εμπεριέχει τον κίνδυνο να γυρίσει μπούμερανγκ, καθώς αν δεν καταλήξει σε καταδίκη, θα είναι νίκη των νεοναζιστών.

Τέλος υπογραμμίζει ότι η συγκεκριμένη δίκη για πιθανή εξαπάτηση δεν θα επηρεάσει τυπικά την διοικητική δίκη στο εκλογοδικείο, σημειώνοντας ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί αυτό το μόρφωμα με νομικά και διοικητικά μέτρα και χρειάζονται άλλου είδους πιέσεις και παρεμβάσεις για να απομονωθεί αυτή η ιδεολογία.