ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΠΑΝΑΝΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Πάντως το να είναι 200% ακριβότερο το βρεφικό γάλα απ’ ό,τι σε όλη την Ευρώπη δεν το λες και πολύ υπέρ της… οικογένειας, ειδικά από όσους κόπτονται για το πώς θα μεγαλώσουμε τα παιδιά μας. Που κι αυτοί μια ανακοίνωση για την ακρίβεια δεν έβγαλαν ποτέ…

Η χώρα δεν είναι «μπανανία», λέει ο Μητσοτάκης αλλά μια χαρά μας έχει ήσυχους με μερικά banana-pass για το super market. Εν αναμονή εξέγερσης λοιπόν, μέχρι νεωτέρας…

Το ΙΝΚΑ πάντως οργανώνει συγκεντρώσεις αλλά ετοιμάζει και εταιρία για διανομή… φτηνού ρεύματος.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Γιώργος Λεχουρίτης, πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ.: «ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ»

Ο Γιώργος Λεχουρίτης, πρόεδρος του ΙΝ.ΚΑ., μιλά για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιείται στην πλατεία Κάνιγγος έξω από τις υπηρεσίες του Υπουργείου Εμπορίου για το θέμα της ακρίβειας, τονίζοντας ότι το μόνο που κάνει η κυβέρνηση είναι διαπιστώσεις και εξαγγελίες.

Ο ίδιος αναφέρεται στην ακρίβεια στην ενέργεια, κάνοντας λόγο για αισχροκέρδεια, σημειώνοντας ότι το ΙΝ.ΚΑ. θα επιχειρήσει να δημιουργήσει εταιρία διανομής ρεύματος προκειμένου να εισάγουν φθηνότερες τιμές στην αγορά, χωρίς τα υπερκέρδη των παρόχων που ουσιαστικά εκτοξεύουν τις τιμές.

Επίσης μιλά για το πλαφόν που ανακοινώθηκε στο βρεφικό γάλα, χαρακτηρίζοντάς το κοροϊδία, τονίζοντας ότι η όποια μείωση επέλθει θα είναι σταγόνα στον ωκεανό σε σχέση με τις τιμές που έχει φτάσει το προϊόν, ενώ στηλιτεύει το γεγονός ότι το πλαφόν θα ισχύσει σε 50 μέρες και όχι άμεσα.