Ο ΛΑΜΠΡΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΤΗΜΕΝΗ ΣΥΖΥΓΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Κάτι έχουν πάθει εκεί στη ΝΟΔΕ Ηρακλείου και συνεχίζουν να εκτίθενται με αμετροεπείς ανακοινώσεις επιπέδου (το πολύ) φοιτητικής παράταξης.
Απολαυστική ήταν και η χθεσινή που ζητούσε από τον περιφερειάρχη Κρήτης και τον δήμαρχο Ηρακλείου να πάρουν θέση για την άμεση ή έμμεση στήριξη που φαίνεται ότι τους παρείχε ο πρωθυπουργός από τη ΔΕΘ (απαντώντας σε ερώτηση της Τηλεόρασης Creta και του Creta24.gr):
«Αναμένουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την απάντηση των ιδίων, των κ. Αρναουτάκη και κ. Λαμπρινού, μετά την επίσημη τοποθέτηση του κ. Τσίπρα. Είναι καιρός κάποιοι να σταματήσουν να κρύβονται πίσω από το ΚΙΝΑΛ (ΠΑΣΟΚ), … πίσω από το ΣΥΡΙΖΑ, … πίσω από γενικόλογα σχόλια, κι, εν τέλει, … πίσω από το δάχτυλό τους».

Και καλά, για τον Αρναουτάκη τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και μάλλον η ΝΔ, που επίσης σκεφτόταν να τον στηρίξει, έρχεται δεύτερη και καταϊδρωμένη. Για τον Λαμπρινό όμως γιατί τόση αγωνία από τη ΝΟΔΕ; Τι τους κόφτει; Μόνοι τους δεν έκοψαν κάθε δεσμό μαζί του;

Όταν ο Λαμπρινός δεχόταν τη φιλοξενία προσφύγων στην Κρήτη ο Αυγενάκης έλεγε «θα τον τελειώσω».

Όταν ο Λαμπρινός δεν έδωσε μεγάλο δρόμο στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη η ΝΟΔΕ τον έλεγε «καταπιεσμένο και δογματικό «αριστερό», καλυμμένο για πολλά χρόνια με πολύ αστικό «καθωσπρεπισμό» και υποκρισία».

Όταν ο Λαμπρινός παραχωρούσε το Δημοτικό Ιατρείο για να στεγαστεί η Τοπική Μονάδα Υγείας η ΝΟΔΕ τον έλεγε «όψιμο βαστάζο» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Τώρα τι γυρεύουν άραγε εκεί στη ΝΟΔΕ;

Μοιάζουν λιγάκι με την απατημένη σύζυγο: «Και πίσω δεν τον θέλω και αυτή να μην μου τον πάρει…» λένε περίπου, βλέποντας το φλερτ που εξυφαίνεται…

* Και μια σημαντική σημείωση:

Η χθεσινή είναι η πρώτη ανακοίνωση της ΝΟΔΕ που υπογράφεται ονομαστικά. Όχι ως ΝΟΔΕ Ηρακλείου (όπως οι προηγούμενες) ή έστω από τον πρόεδρό της. Υπογράφεται από δύο στελέχη της, τον Παναγιώτη Σπαθαράκη, συντονιστή  Επιτροπής Εκλογικής Ετοιμότητας και τον Βασίλη Βαρούχα, αντιπρόεδρο και αρμόδιο για την Αυτοδιοίκηση.Μήπως κάποιος απηύδησε από τις άνωθεν εντολές και απαίτησε να εκτίθενται όσοι συμφωνούν χωρίς δεύτερη κουβέντα με τα κεντρικά;

Πρώτη δημοσίευση: Creta24.gr