Η ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Αυτή η γυναίκα θα γίνει η μάνα όλων μας. Οσων δεν αντέχουμε όλα αυτά που γίνονται γύρω μας. Είναι η πιο γνήσια φωνή καταγγελίας για μια χώρα που σαπίζει μέρα με τη μέρα. Οι ομιλίες της είναι η καλύτερη δικαστική αλλά και δημοσιογραφική έρευνα για τη μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία στην Ευρώπη. Κάνει τη δουλειά όλων μας, πολιτικών, δημοσιογράφων και κάθε είδους «αρμοδίων».

Το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να υπογράψεις το ψήφισμα που εκείνη έχει ξεκινήσει με μοναδικό σκοπό την άρση της ασυλίας υπουργών και βουλευτών όταν προκύπτουν εγκληματικές ευθύνες. Κάνε τουλάχιστον αυτά. Ακουσέ τη και βοήθησε στη συλλογή των υπογραφών.

Στις πίσω σελίδες μεταδόθηκαν:

Παύλος Ασλανίδης – Μαρία Καρυστιανού, γονείς θυμάτων στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών: ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΤΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Δύο άνθρωποι που έχασαν τα παιδιά τους βρίσκονται ενώπιον του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και καταγγέλλουν με στοιχεία και επιχειρήματα όσα βιώνουν. Όχι τόσο από το δυστύχημα όσο από την αντιμετώπιση της Δικαιοσύνης απέναντί τους. Για τις προσπάθειες συγκάλυψης και για τις τεράστιες ευθύνες του πολιτικού και μιντιακού συστήματος. Χρειάζεται τουλάχιστον να τους ακούσετε.