Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Η τραγωδία στην Πύλο έχει σαφή αίτια. Είναι η ακροδεξιά πολιτική της Ευρώπης – Φρούριο την οποία υπηρετεί και η Ελλάδα. Πρέπει άμεσα να τεθεί ΒΕΤΟ σε όλες τις αποφάσεις της ΕΕ μέχρι να αναθεωρηθεί η συνθήκη “Δουβλίνο ΙΙ” που μετατρέπει τη χώρα μας σε αποθήκη ψυχών. – Οπως ακριβώς στον πόλεμο της Ουκρανίας ο κ. Μητσοτάκης έκανε “ρήξη” για χάρη των εφοπλιστών και κέρδισε την εξαίρεσή τους από τα αντίμετρα στη Ρωσία έτσι πρέπει να σταθεί και απέναντι στην ΕΕ για ένα ζήτημα ζωτικής σημασίας για τη χώρα και για τις χιλιάδες αθώες ψυχές που χάνονται κάθε χρόνο.

Ο φράχτης στον Εβρο (που κάποτε τον πολεμούσε αλλά σήμερα τον αποδέχεται και ο ΣΥΡΙΖΑ) στέλνει τους ανθρώπους αυτούς να αναζητούν επικίνδυνους δρόμους και τελικά να πνίγονται στη Μεσόγειο.

Η Ευρώπη έχτισε την ευημερία της πάνω στη λεηλασία των χωρών της Αφρικής. Ακόμα και σήμερα με τη συμφωνία για τις φρεγάτες και τα Ραφάλ, η Ελλάδα δεσμεύεται να συνεισφέρει και στρατιωτικά στην διατήρηση της γαλλικής αποικιοκρατίας στη ζώνη του Σαχέλ και την ίδια στιγμή κλείνουμε τον δρόμο στους πρόσφυγες που δημιουργούνται από τη δική μας, ευρωπαϊκή πολιτική.

Ευθύνες υπάρχουν σαφώς και στο Λιμενικό. Το σκάφος στην Πύλο ήταν ακινητοποιημένο επί 7 ώρες και τελικά βυθίστηκε μπροστά στα μάτια των Λιμενικών. Αυτά τα μαθαίνουμε από ξένα ΜΜΕ ενώ στην Ελλάδα ο κ. Ντογιάκος διατάσσει η έρευνα να γίνει υπό άκρα μυστικότητα. Γιατί;