ΕΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ – ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ενας νέος άνθρωπος τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια της εισβολής των ΜΑΤ στην κατάληψη Ευαγγελισμού τα ξημερώματα του Σαββάτου. Αν και τραυματίας κρατείται στην αστυνομική διεύθυνση Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συγκεκριμένος άνθρωπος ήταν από τους ανθρώπους που βρίσκονταν στην κατάληψη την ώρα της εισβολής και προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης κατευθυνόμενος προς την ταράτσα του κτιρίου.

Ωστόσο, οι αστυνομικοί τον κυνήγησαν και υπό αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες εκείνος βρέθηκε στο κενό από ύψος σχεδόν 10 μέτρων.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε ως κρατούμενος στο Βενιζέλειο νοσοκομείο που εφημέρευε. Ωστόσο εκεί, μετά τις πρώτες βοήθειες κρίθηκε πως δεν χρήζει νοσηλείας και ενώ έχει σπασμένα άκρα και βρίσκεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, τον μετέφεραν στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου όπου και κρατείται μαζί με άλλους 9 συλληφθέντες.

Μέχρι το μεσημέρι του Σαββάτου γίνονται προσπάθειες για τη μεταφορά του ξανά στο νοσοκομείο καθώς παραπονιέται για αφόρητους πόνους, ωστόσο οι αστυνομικοί αρνούνται να ικανοποιήσουν το αίτημα το δικό του και τη συνηγόρου του.

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών στις 30.09.23