ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ… ΚΑΦΕΔΕΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ετοιμάζεστε για τα Χριστούγεννα; Τι πάει να πει είναι νωρίς; Νοέμβριος έφτασε, σε μερικές βιτρίνες είναι ήδη τα δέντρα και τα στολίδια.

Το ίδιο κάνει και ο Δήμος Ηρακλείου. Ναι καλά καταλάβατε το χριστουγεννιάτικο χωριουδάκι – παζάρι της Πλατείας Ελευθερίας θα στηθεί και φέτος ώστε να μπορούμε να χαρούμε όλοι παγοδρόμια (ο Θεός να τα κάνει…) και μαγαζάκια με τα παιδάκια μας.

Το ενδιαφέρον πάντως είναι ότι η σχετική απόφαση του Δήμου Ηρακλείου τέθηκε σε «διαβούλευση» για 2 (ολογράφως ΔΥΟ) ολόκληρες μέρες ώστε να μπορούν με άνεση χρόνου και αφού διαβάσουν όλες τις διατάξεις οι πολίτες να εκφράσουν τη γνώμη τους.

Εγώ πάντως έχω μια απορία:

Πάνω στην πλατεία έχουμε βάλει, μήνες τώρα, τα τραπεζοκαθίσματα των καφετεριών (λόγω covid βλέπετε, για να τις ενισχύσουμε). Βέβαια, ενισχύουμε μόνο αυτές που έχουν μπροστά χώρο, τις άλλες που δεν έχουν τι να κάνουμε, χάσανε…

Τώρα που έρχονται τα Χριστούγεννα, θα τα βγάλουμε τα τραπεζοκαθίσματα για να βάλουμε τα χριστουγεννιάτικα ή θα είναι όλα μαζί παρέα; (Ψάχνω και στο σχεδιάγραμμα που περιλαμβάνεται στην απόφαση και δεν μπορώ να καταλάβω ακριβώς – Εσείς βγάζετε άκρη;)

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 03.11.2022