ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΑΙΝΙΑ… SPLATTER ΣΤΟ ΠΑΓΝΗ

1 Σχόλιο

Ναι, τέτοιες ειδήσεις χρειαζόμαστε. Τρελάνετέ μας τελείως…

Κάνανε, λέει, άσκηση στο ΠΑΓΝΗ, παρουσία και της υπουργού, της κυρίας Γκάγκα. Και πληρώσανε πάνω από ένα χιλιάρικο για να βάψουνε «επαγγελματικά» τους ψεύτικους τραυματίες.

«Safe Hospital» την έλεγαν την άσκηση και είχε να κάνει με την εκπαίδευση του προσωπικού σε μια μεγάλη καταστροφή, σε έναν σεισμό για παράδειγμα, για να φανεί η ετοιμότητα και ταχύτητα ανταπόκρισης του Ιδρύματος σε πολλές και ταυτόχρονες επείγουσες ανάγκες που θα προέκυπταν.

Ωραία και χρήσιμα όλα αυτά μέχρι εδώ.

Όταν όμως βλέπεις στη Διαύγεια ότι το ΠΑΓΝΗ ξόδεψε 1.353 ευρώ για «επαγγελματικό μακιγιάζ» των «τραυματιών» αρχίζει κάπως να σου έρχεται περίεργα. Ειδικά αν έχεις βιώσει ελλείψεις σε διάφορα είδη που είναι με το σταγονόμετρο, ειδικά αν έχεις φροντίσει π.χ. έναν δικό σου άνθρωπο και σου έχουν ζητήσει να φέρεις υποστρώματα για το κρεβάτι γιατί το νοσοκομείο δεν έχει στοκ.

Ναι, τους βάψανε τους υποτιθέμενους «τραυματίες» για να είναι πιο πειστικοί στις κάμερες και στους φωτογράφους ή για να πειστούν οι γιατροί και νοσηλευτές ότι τα πράγματα είναι σοβαρά και χρειάζεται να κάνουν γρήγορα. Κάτι σαν ταινία splatter από τα «Β movies» του αμερικανικού κινηματογράφου πρέπει να ήταν η φάση.

Τα 1353 ευρώ ξοδεύτηκαν μάλλον σε κόκκινη μάσκαρα, κόκκινο eyeliner και φυσικά κόκκινα κατακόκκινα κραγιόν για να είναι πειστικοί οι τραυματισμοί που έπρεπε να αντιμετωπιστούν.

Με κέτσαπ από το supermarket μάλλον θα τους έβγαινε φθηνότερα…

Την απόφαση αναλυτικά μπορείτε να δείτε εδώ:

https://diavgeia.gov.gr/doc/ΨΩ2Ξ469061-ΧΘ3?inline=true

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 03.08.2022