ΦΗΜΕΣ ΚΥΡΙΑ ΑΝΝΑ ΜΟΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Η Άννα Διαμαντοπούλου, μας είπε με στόμφο πως «Δεν μπορεί να κατηγορεί κανείς τον Πρωθυπουργό της χώρας, όποιος και αν είναι αυτός, απλά με ανυπόγραφες λίστες».

Έχει βουήξει το σύμπαν, τις αποκαλύψεις Βαξεβάνη τις υιοθετεί πρώτος και καλύτερος ο Μαρινάκης και οι δημοσιογράφοι των μέσων του. Τις επαυξάνουν κιολας. ΤΑ ΝΕΑ για παράδειγμα, έγραψαν ότι όχι μόνο 33, αλλά 106 (τουλάχιστον) είναι οι παρακολουθούμενοι.

Για αυτές τις φήμες μιλά και στην ουσία τις υιοθετεί και το προσχέδιο συμπερασμάτων της ευρωπαϊκής επιτροπής PEGA (κάτι θα ξέρει η Άννα από ευρωπαϊκά όργανα) αφού εκεί αναφέρεται πως «η κατασκοπία, ενδεχομένως σε συνδυασμό με νόμιμες υποκλοπές, χρησιμοποιείται ως εργαλείο πολιτικής εξουσίας και ελέγχου στα χέρια της ανώτατης πολιτικής ηγεσίας της χώρας».

Ποια να είναι άραγε, κυρία Αννα μου, η «ανώτατη πολιτική ηγεσία της χώρας»;

Μήπως αυτή που σας πρότεινε πέρυσι για τη θέση της γ.γ. του ΟΟΣΑ;
Μήπως αυτή που θα σας εγγυηθεί ένα καλό υπουργείο μετά τις εκλογές;
Λέτε να είναι η ίδια η «ανώτατη πολιτική ηγεσία» που παρακολουθούσε τον πρόεδρο του κόμματός σας;
Ας τα βλέπουν μόνο οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ για να ξέρουν τι τους έρχεται.

Οι μισοί από το κόμμα είναι με το μαχαίρι στα δόντια για να κατσικωθούν σε υπουργικές καρέκλες μαζί με τη ΝΔ (όχι κατ΄ ανάγκη και με τον Μητσοτάκη) μετά τις εκλογές. Ακόμα και από τις πρώτες εκλογές για να τελειώνουμε και να μην έχουμε απώλειες, όπως περίπου προανήγγειλε και ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Μάθε τι ψηφίζεις…

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 10.11.2022