ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Χαράς ευαγγέλια για τους θιασώτες της συμπόρευσης ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ μετά τη νίκη Δούκα, αλλά καθίστε να δούμε και στην πράξη πώς θα πάει το πράγμα….

Ο Χρυσοχοϊδης υπόσχεται να λύσει τα προβλήματα της υγείας με τις λύσεις οι οποίες ως τώρα δεν έλυσαν τα προβλήματα της υγείας.

Από την άλλη, το καθεστώς ζορίζεται με τα σχόλια του Ζαραλίκου και το Youtube κατεβάζει δημοκρατικότατα την εκπομπή του ενώ ο Πελετίδης στην Πάτρα λέει πως είναι εδώ ακριβώς για να βάλει φωτιά στον τρόπο που λειτουργεί το σύστημα.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

—–

Χριστόφορος Ζαραλίκος, ηθοποιός: «ΣΗΜΕΡΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΕΜΕΝΑ, ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ»

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος μιλά για την λογοκρισία του YouTube, το οποίο κατήργησε βίντεό του, με την αιτιολογία ότι «παρέβη την πολιτική παραπληροφόρησης».

Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, το βίντεο με τίτλο «Ελλάς-Μαφία-Συμμαχία» καταργήθηκε άμεσα. Ο ίδιος σημειώνει ότι στην ενημέρωση που έλαβε δεν αναφέρεται το σημείο όπου εντοπίστηκε το «πρόβλημα».

Εντύπωση επίσης προκαλεί το γεγονός της άμεσης διαδικασίας, κάτι το οποίο ο καλλιτέχνης τονίζει ότι συνήθως αργεί πολύ περισσότερο, σημειώνοντας ότι σύμφωνα με τη λειτουργία της πλατφόρμας, είναι κάτι πρωτόγνωρο.



Κώστας Πελετίδης, δήμαρχος Πατρέων: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ»

Ο επανεκλεγείς δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης, μιλά για την διοίκηση του δήμου και την διαφορετική νοοτροπία που έχει φέρει τα τελευταία χρόνια στην πόλη.

Ο ίδιος τονίζει ότι ο τρόπος διοίκησης είναι παράδειγμα προς άλλους, σημειώνοντας ότι οργανώνονται οι υπηρεσίες με τρόπο συγκριτικό, ούτως ώστε τα αποτελέσματα να οφελούν τόσο τα οικονομικά του δήμου, όσο και τους πολίτες.

Παράλληλα επισημαίνει ότι στον δήμο οι εργασίες γίνονται από εργαζόμενους του δήμου, και δεν προτιμούνται οι εργολαβίες και οι ιδιώτες, δημιουργώντας εμπειρία στο δημοτικό εργατικό προσωπικό που στη συνέχεια φαίνεται χρήσιμη για τον δήμο.