ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Τον Κατρούγκαλο τον φοβήθηκαν γιατί θα τους φορολογούσε παραπάνω. Ο Τσίπρας τον έδιωξε αλλά η ζημιά είχε γίνει. Ψήφισαν Μητσοτάκη που τους έλεγε ότι δεν θα τους φορολογήσει.

Τελικά όμως τους φορολογεί παραπάνω και τώρα μιλούν για πολιτική απάτη εις βάρος τους και βγαίνουν στους δρόμους εναντίον του. Στην επόμενη στροφή ποιον θα εμπιστευθούν;

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Μιχάλης Τρεμόπουλος, πρώην ευρωβουλευτής και μέλος της κίνησης «SOSε τα Δέντρα»: «ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΡΧΕΣ Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ»

O Μιχάλης Τρεμόπουλος, πρώην ευρωβουλευτής και μέλος της κίνησης «SOSε τα Δέντρα», μιλά για τη δίωξή του μαζί με άλλα 13 μέλη της κίνησης όταν προσπάθησαν να σταματήσουν την κοπή δέντρων στην Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος αναφέρει ότι οι 14 κατηγορούνται για παράνομη βία, την στιγμή που η διαμαρτυρία ήταν καθιστική και ειρηνική, ενώ οι αστυνομικοί επενέβησαν βάζοντάς τους χειροπέδες και σέρνοντάς τους στα περιπολικά.

Παράλληλα μιλά για την αντιμετώπιση που είχε στο τμήμα όπου του συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν κάποιος του κοινού ποινικού δικαίου, ενώ σημειώνει ότι υπάρχουν μάρτυρες και υλικό που αποδεικνύουν ότι οι διαμαρτυρόμενοι δεν άσκησαν την παραμικρή βία.

Τέλος απαντώντας για την για την πιθανή σύγκληση του οικολογικού κινήματος με μια ανασυγκροτημένη Αριστερά, είπε πως χρειάζονται οι συνεργασίες ενώ μίλησε τόσο για το ενδεχόμενο συνεργασίας με τους αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για τον Πέτρο Κόκκαλη που ανακοίνωσε κίνηση με οικολογικό πρόσημο.

Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών: «ΔΙΕΠΡΑΞΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΑΤΗ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ»

Ο Δημήτρης Βερβεσός, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, μιλά για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που προβλέπει νέο χαράτσι στους ελεύθερους επαγγελματίες και την μομφή του πρωθυπουργού για τα χαμηλά εισοδήματα που δηλώνουν στον κλάδο.

Ο ίδιος θέτει κάποια ερωτήματα για το νόημα των μέτρων και κατηγορεί το κράτος για ανικανότητα να ελέγξει την φοροδιαφυγή, τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο νομοσχέδιο είναι χειρότερο από αυτό του Κατρούγκαλου.

Επίσης κατηγορεί την κυβέρνηση ότι χιλιάδες πολίτες πληρώνουν την αδυναμία να εντοπίσει όσους φοροδιαφεύγουν, υποστηρίζοντας ότι οι φορείς έχουν καταθέσει πολλές προτάσεις οι οποίες δεν εισακούστηκαν.