ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Στην Ελλάδα όλα καλά. Έχουμε χρωματιστά τιμολόγια. Έχουμε την ακριβότερη κιλοβατώρα και την ακριβότερη βενζίνη σχεδόν από όλη την Ευρώπη και ταυτόχρονα τους χαμηλότερους μισθούς. Δεν τρέχει τίποτα…

Τρακτέρ στη Γερμανία. Τρακτέρ και στη Γαλλία. Στη Γερμανία μαζί τους και τα φορτηγά. Σε απεργίες και οι σιδηροδρομικοί. Ανθρωποι σε κοινωνίες που εδώ και χρόνια ευημερούν, σε σχέση με την Ελλάδα, βρίσκονται στους δρόμους βλέποντας πως οι πολιτικές που ακολουθούνται τους οδηγούν στη φτώχεια.

Πρώτο ζήτημα το ενεργειακό κόστος.

Σε κάποιες χώρες όπως η Τσεχία έφτασαν να ζητούν ευθέως να τα ξαναβρεί η Ευρώπη με τον… «χασάπη» Πούτιν για να έχουν και πάλι φτηνή ενέργεια, λίγο πριν καταστραφούν εντελώς. Πήγε περίπατο και η… σωστή πλευρά της Ιστορίας.

Στην Ευρώπη πλανάται το φάντασμα της λιτότητας και πίσω από αυτό, ξεπροβάλλει το φίδι της ακροδεξιάς…  Και οι λαοί αντιδρούν. Εκατομμύρια άνθρωποι στη Γερμανία διαδηλώνουν και εναντίον του ακροδεξιού AfD

Στην Ελλάδα;

Στην Ελλάδα όλα καλά. Έχουμε χρωματιστά τιμολόγια. Έχουμε την ακριβότερη κιλοβατώρα και την ακριβότερη βενζίνη σχεδόν από όλη την Ευρώπη και ταυτόχρονα τους χαμηλότερους μισθούς. Αλλά όλα καλά. Δεν τρέχει τίποτα.

Έχουμε Εκκλησία που κάνει κουμάντο, έχουμε και αντιπολίτευση που κυνηγά το… «ελληνικό όνειρο».

Οι αγρότες στις θέσεις τους. Οι επαγγελματίες ψήφισαν 56% Μητσοτάκη και μετά λένε ότι τους εξαπάτησε επειδή αύξησε τους φόρους. Το λάδι, ενώ κοστίζει χρυσάφι δεν αποφέρει ανάλογα κέρδη στους παραγωγούς και το βρεφικό γάλα έχει καπέλο 200% αλλά θα του βάλουμε πλαφόν όχι τώρα αλλά από τον Μάρτιο.

Όλα καλά, δεν τρέχει τίποτα.

Ας διαφωνήσουμε λίγο ακόμα για τον Νταλάρα…

Δημοσιεύτηκε στο Cretanews, στις: 23.01.2024