ΣΤΕΦΑΝΕ, ΤΟ «ΠΟΥΜΑΡΟ» ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΩΣ ΕΔΩ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ακου να δεις κάτι πράγματα. Ολο μιλάτε και μιλάτε. Γράφετε, ζυμώνεστε, διαφωνείτε, τσακώνεστε…

Εσείς οι αριστεροί, τίποτα δεν έχετε προσφέρει. Μόνο κείμενα επί κειμένων. Ενώ εγώ, με δυο βίντεο στο tik tok και με μερικά air condition στα σχολεία των ειδικών παιδιών μπορώ να κερδίσω τον Μητσοτάκη.
Μικρός είναι θα πείτε, θα μάθει…

Αλλά τέτοια κόλπα πάντα ο αντίπαλος θα τα ξέρει καλύτερα Στέφανε…

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Μιχάλης Σπουρδαλάκης, μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ: «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»

Ο Μιχάλης Σπουρδαλάκης, μέλος της Επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα, μετά και την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής και τις αποχωρήσεις που καταγράφηκαν.

Ο ίδιος αναφέρεται στον ρόλο της Επιτροπής Δεοντολογίας, εκφράζοντας τον προβληματισμό του για τις πρακτικές που ακολουθήθηκαν, ενώ μιλά για τις μεταλλάξεις στο κόμμα τα τελευταία χρόνια.

Επίσης μιλά για την μεταστροφή του ΣΥΡΙΖΑ από την ριζοσπαστική Αριστερά, κάνοντας λόγο για ιστορικά αδιέξοδα, σημειώνοντας ότι αρχικά ο ΣΥΡΙΖΑ ενέπνευσε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, ωστόσο γρήγορα διαψεύσθηκε, ενώ ειδικά μετά το 2019 η κατάσταση ξέφυγε περισσότερο.

Τέλος μιλά για την ανάγκη αναγέννησης της ριζοσπαστικής Αριστεράς, καθώς μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχει δεχθεί πλήγμα, ενώ αναφέρεται και στο κοινωνικό αίτημα να απαντήσει η Αριστερά σε όλα τα μείζονα προβλήματα της κοινωνίας.