ΣΟΡΥ, ΛΑΘΟΣ ΓΛΕΖΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εντάξει, ευτυχώς ήρθε η απάντηση από τη ΓΣΕΕ και ησυχάσαμε. Ξέρουν τελικά, έχουν ενημερωθεί εγκαίρως, ότι ο Μανώλης Γλέζος πέθανε εδώ και τρία χρόνια. Δεν τους είχε διαφύγει…

Λάθος ήταν λέει, την υπαλλήλου, επειδή μπέρδεψε τα τηλέφωνα στον κατάλογο και άλλον Μανώλη Γλέζο ήθελε να πάρει αλλά παρενέβη ο «δαίμων» και προέκυψε αυτό που κατήγγειλε η σύντροφος του μεγάλου αγωνιστή πριν από δύο μέρες….

Πάντως έχει ενδιαφέρον ποιος ήταν ο άλλος Μανώλης Γλέζος, αυτός που τελικά ήθελαν να καλέσουν στο Συνέδριο της ΓΣΕΕ…

Λέει λοιπόν ο Δημήτρης Καραγεωργόπουλος (γραμματέας Τύπου και Δημ. Σχέσεων της ΓΣΕΕ): «Η πρόσκληση απευθυνόταν σε έναν νέο άνθρωπο και συνεπώνυμο πολιτικό, τον Μανώλη Γλέζο, Αναπληρωτή Γραμματέα της ΤΟ Κηφισιάς του ΠΑΣΟΚ».

Ε μα πείτε το έτσι..

Γιατί αν δεν παραβρεθεί στο συνέδριο της μεγαλύτερης συνδικαλιστικής οργάνωσης της χώρας ο αναπληρωτής γραμματέας (ούτε καν γραμματέας) μιας Τοπικής Οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ στην Κηφισιά, τότε ποιοι θα παραστούν; Οι εργαζόμενοι από τις φάμπρικες; Αλίμονο.

Δηλαδή στο συνέδριο καλούνται όλοι οι γραμματείς με τους αναπληρωτές τους από όλες τις τοπικές οργανώσεις του ΠΑΣΟΚ σε όλη την Αττική; Και οι εκτός Αθηνών γραμματείς και ανθυπογραμματείς; Αυτοί τίποτα; Και αν πάνε αυτοί οι χαμηλόβαθμοι, τότε σίγουρα θα έχουν καλέσει και όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ; Τι όχι;

Και από τα άλλα κόμματα; Δεν θα πάνε οι ιεραρχίες κάθε τοπικής οργάνωσης;

* Όχι τίποτα άλλο αλλά για να καταλαβαίνουμε τα μεγάλα προτάγματα του εργατικού κινήματος που συζητούνται από σήμερα στο πολυτελές ξενοδοχείο στο Καβούρι.

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 09.03.2023