ΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Φίλε δημότη στον Βόλο, στην Αθήνα, στον Πειραιά, στη Θεσσαλονίκη, στο Ηράκλειο, στην Πάτρα. Το τι θα ψηφίσεις αφορά τη ζωή όχι μόνο τη δική σου και των συνδημοτών σου. Με μία έννοια η φιλοσοφία στην άσκηση εξουσίας που πρεσβεύει κάθε υποψήφιος επηρεάζει την πολιτική ζωή όλης της χώρας.

Αν ο Βόλος θα έχει ξανά την ασχήμια του Μπέου, αν το Ηράκλειο θα έχει δήμαρχο έναν πρώην αρχηγό της ΕΛΑΣ που βαρύνεται με τόσα περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας ή αν αντίθετα στην Πάτρα θα στηρίξεις το ήθος του Πελετίδη, κρίνει τελικά και τη ζωή των υπόλοιπων πόλεων.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

Νίκος Παπαπέτρος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου: «ΜΕ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ Ο ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΠΕΟΣ»

Ο Νίκος Παπαπέτρος, υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, μιλά για το κλίμα στον Βόλο και το μοντέλο άσκησης της εξουσίας από τον νυν δήμαρχο, Αχ. Μπέο, τονίζοντας ότι η επικράτησή του στις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις οφείλεται στην διείσδυσή του στην οικονομική ζωή της πόλης, με όχημα και την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης.

Ο ίδιος σημειώνει ότι η διαπλοκή στον Δήμο του Βόλου είναι μεγάλη και ελέγχεται πλήρως από τον νυν δήμαρχο και με αυτόν τον τρόπο ανατροφοδοτείται η οικονομική ισχύς του.

Παράλληλα αναφέρεται στην διεκδίκηση της δημαρχίας από τον ίδιο, τονίζοντας ότι πρόκειται για μία ευρεία παράταξη που περιλαμβάνει στήριξη από πολλά κόμματα ενώ μιλά και για την φιλοσοφία της πολιτικής που επιδιώκει να ασκήσει, με επίκεντρο τον πολιτισμό, την επιστήμη και την διαφορετική τουριστική ανάπτυξη της περιοχής.


Δημήτρης Ζερβουδάκης, τραγουδοποιός: «ΝΕΑΝΙΚΗ ΟΡΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΕ ΑΡΧΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΠΟΛΗ ΑΝΑΠΟΔΑ” ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ»

Ο τραγουδοποιός Δημήτρης Ζερβουδάκης, μιλά για την εκλογική αναμέτρηση στον Δήμο Θεσσαλονίκης και την δημοτική παράταξη «Πόλη Ανάποδα», τον τρόπο λειτουργίας της παράταξης με αμεσοδημοκρατικές διαδικασίες, σημειώνοντας ότι πρόκειται για ένα κίνημα «από τα κάτω».

Ο ίδιος τονίζει ότι η παράταξη αποτελείται κυρίως από νέους ανθρώπους, με καθαρή ιδεολογική συγκρότηση, ουσιαστική δράση ενώ στηρίζεται από διάφορα αριστερά κόμματα.

Παράλληλα αναφέρεται στα ζητήματα που αφορούν την πόλη, υπογραμμίζοντας ότι τα μέλη της παράταξης παρεμβαίνουν τεκμηριωμένα και επιστημονικά για κάθε ζήτημα, ενώ μιλά και για την κοινωνία της Θεσσαλονίκης και την συντηρητικοποίηση της από τον πόλεμο και μετά.