Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΗ ΛΙΜΠΙΝΤΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Και μάλλον αυτό είναι το μόνο καλό αποτέλεσμα του εθνικισμού. Δεν το λέω εγώ, το λέει μία σοβαρή μελέτη από το Ανδρολογικό Ινστιτούτο. «To ονοματολογικό ζήτημα της ΠΓΔΜ φαίνεται ότι πυροδότησε την ερωτική διάθεση των Ελλήνων» λένε οι ερευνητές και τονίζουν πως την περίοδο των συλλαλητηρίων οι Ελληνες έκαναν περισσότερο και πιο άγριο σεξ σε σχέση με τη συμβατική ζωή τους την προηγούμενη περίοδο.

Τρομερή είδηση. Και αν όλη η υπόθεση σας φαίνεται κάπως γελοία, αλλάξτε τώρα γνώμη γιατί εδώ υπάρχουν… «καυτά» στοιχεία, τα οποία μετέδωσε και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων:

Τα στοιχεία αφορούν τον μήνα Ιανουάριο και προέρχονται από μελέτη του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Δείχνουν ξεκάθαρα ότι τα πολιτικά πάθη έχουν άμεση επίδραση στα πάθη της κρεβατοκάμαρας, καθώς τη συγκεκριμένη περίοδο οι πολίτες διπλασίασαν τον αριθμό των σεξουαλικών επαφών και το σεξ ήταν μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις πιο άγριο από άλλες φορές.

Ουάου, που θα έλεγε και ο Βαρουφάκης. Δείτε παρακάτω τα στοιχεία:

Στη νέα έρευνα συμμετείχαν χίλια άτομα με τηλεφωνικές συνεντεύξεις, με διαδικτυακά ερωτηματολόγια και με ζωντανές συνεντεύξεις πεδίου. Ως χρονικός ορίζοντας της έρευνας θεωρήθηκε ο Ιανουάριος και ως κριτήριο της διαφοράς του ερωτικού πάθους των Ελλήνων ορίστηκε η συχνότητα των σεξουαλικών επαφών ανά μήνα. Όπως εξηγεί ο χειρουργός ουρολόγος – ανδρολόγος, συνεργάτης του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Χρήστος Φλιάτουρας, «σε παλιότερες έρευνες τα στοιχεία έδειχναν έναν μέσο όρο επαφών έξι φορές τον μήνα. Σε αντίθεση με τον «καυτό» αυτό μήνα, οπότε η ερωτική διάθεση διπλασιάστηκε στις δώδεκα φορές – σαφής διαφορά και χωρίς υποψία στατιστικού λάθους».

Όχι και άσχημα ε; Ομολογώ πως όταν έγραφα σε άλλο κείμενο για τους… «ξαναμμένους πατριώτες» των συλλαλητηρίων δεν εννοούσα αυτό ακριβώς, ωστόσο πάντα έρχεται η επικαιρότητα να βρεθεί ένα βήμα μπροστά από τη δική σου σκέψη.

Βάλτε τώρα με το νου σας τί γίνεται στις κρεβατοκάμαρες των Ελλήνων τον Φλεβάρη, που έσκασε και το ελληνοτουρκικό και τα διάφορα «ακουμπήματα» των σκαφών μας στα Ίμια και οι απειλές του Ερντογάν και τα πετρέλαιά στην ΑΟΖ κτλ. Χαμός! Αναστενάζουν οι σομιέδες κανονικά.

Βάζεις μπροστά τον Ζάεφ και τον Ερντογάν και η λίμπιντο σου φτάνει στο Εσκί Σεχίρ και στο Αφιόν Καραχισάρ. Και να θα σου κάνω, και να θα σου δείξω, ε κάποια στιγμή βαριέσαι να τα γράφεις στο facebook και πας και τα κάνεις κανονικά.

Ελπίζω μόνο λόγω συναρμοδιότητας πατρίδος, θρησκείας και οικογένειας, να μην υπάρξει «conflict» με τη νηστεία της Σαρακοστής και την επιταγή για αποχή από τις… απολαύσεις. Ρωτήστε και τον πνευματικό σας καλού κακού…

Και για να μη θεωρήσετε πως παρεκτρέπομαι στις περιγραφές, παρακάτω οι ειδικοί δίνουν την επιστημονική εξήγηση:

«Το ηθικό των Ελλήνων ανεβαίνει, εκτοξεύοντας, όμως, το ανήθικο της κρεβατοκάμαρας», υποστηρίζει ο Κωνσταντίνος Κωσταντινίδης, πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου που αναφέρει πως «δέσμιοι» της διαπραγμάτευσης και του πατριωτισμού, εκτονώνουμε την αγωνία και το πάθος μας, κάνοντας περισσότερο σεξ. […] Τα ευρήματα προκαλούν εντύπωση ακόμη και στους ίδιους του ερευνητές, όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους, καθώς φαίνεται ότι βάσει ενός συγκεκριμένου μηχανισμού, «τα πατριωτικά αισθήματα, που θεωρούνται εν γένει ηθικά, «μπλέκονται» με εκείνα που υπερισχύουν στην κρεβατοκάμαρα».

Υποψιαζόμαστε πως αυτή την περίεργη περίοδο, οι Έλληνες αγάπησαν πολύ τόσο το ταπεινό, το παρόν, όσο και το ένδοξο παρελθόν τους. Άρα των Ελλήνων οι κοινότητες, με έντονα πάθη, θετικά και αρνητικά, πλησίασαν την κτηνώδη φύση, που είναι ο πυρήνας της σεξουαλικότητας».

Όπως αναφέρουν οι σεξολόγοι, το σεξ δεν γίνεται με τον διανοούμενο εγκέφαλο, τον ερωτικό δηλαδή, αλλά με τον πρωτόγονο, άξεστο και αμόρφωτο ρινεγκέφαλο. Όλοι στο σεξ μεταμορφώνονται σε κτήνη. Ανθρώπινα, μεν, αλλά κτήνη, ισχυρίζονται. [..]  Η εκτόξευση στα ύψη των πατριωτικών παθών πιθανότατα ήταν το όχημα που πυροδότησε και την πρωτόγονη φύση μας στην κρεβατοκάμαρα», καταλήγει ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης

Τέλεια! Είμαι σίγουρος πως θα έχει και στο δημογραφικό μας πρόβλημα ορατά αποτελέσματα σε λιγότερο από ένα χρόνο.

Βλέπω ήδη τον Μίκη στο επόμενο συλλαλητήριο να ξεκινά την ομιλία του με το «αδέρφια μου πρωτόγονοι, άξεστοι και αμόρφωτοι ρινεγκέφαλοι».

Και από κάτω θα παίζει Τζίμη Πανούση.

Αυτό εδώ μάλλον:

Δημοσιεύτηκε στο Mesogios.gr, στις 27.02.2018