ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΤΡΙΧΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΧΑΜΝΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΒΕΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ακούστε τώρα, γιατί όλα έχουν κι ένα όριο. Πιάνουν σήμερα στο στόμα τους τον Περικλή Κοροβέση, άνθρωποι που δεν συναντήθηκαν ποτέ, ούτε με τα γραπτά του, ούτε με τη στάση του για τη ζωή, ούτε με την πολιτική του συγκρότηση.

Ξέκοψαν από τα χιλιάδες λόγια του, εκείνα τα 38 μαγνητοσκοπημένα δευτερόλεπτα που αναφέρεται στην «ξεφτίλα» του ΣΥΡΙΖΑ. Και τα κάνουν σημαία. Τα δημοσιεύουν στα θλιβερά τους προφίλ, στα φιλοκυβερνητικά τους site, τα αναμεταδίδουν από τις εκπομπές τους στο ραδιόφωνο γεμίζοντας 38 δευτερόλεπτα ανάμεσα στα κηρύγματα ρατσισμού εναντίον των μειονοτήτων που εκείνος με πάθος υπερασπίστηκε. Επειδή έχουν πια την ασφάλεια ότι δεν θα τους ακούσει ο ίδιος για να τους ξεχέσει.

Τον τιμούν μάλιστα μετά θάνατον τον Κοροβέση και μερικοί που θα μπορούσαν άνετα να είναι και οι ανθρωποφύλακές του. Γιατί τώρα έτσι τους βολεύει. Γιατί έτσι έμαθαν να βολεύονται ακόμα και με τους νεκρούς, φτάνει οι νεκροί να τους κάνουν τη δουλειά τους. Το ίδιο έκαναν και με τον Γλέζο πριν από μία εβδομάδα.

Λοιπόν ναι, ο Κοροβέσης μιλούσε για την «ξεφτίλα» του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως για να έχουμε καλό ρώτημα, εσείς ποιοι είστε; Και από ποια μεριά του λόφου μιλάτε;

Θυμάστε ότι ο Κοροβέσης τα έχωνε στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να γίνεται όπως τον θέλατε εσείς;
Αν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν τέτοιος που να κάνει μέχρι τέλους υπερήφανο τον Κοροβέση, σήμερα δεν θα χαραμίζατε, όχι 38 ολόκληρα δευτερόλεπτα στην εκπομπή σας, αλλά ούτε το σάλιο σας για να προφέρετε το όνομά του.

Ψάξτε λίγο καλύτερα, θα βρείτε εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, στα γραπτά και στα λεγόμενά του, απείρως περισσότερο υλικό από τα 38 δευτερόλεπτα. Μόνο που ψάχνοντας, θα πέσετε χιλιάδες φορές και στις δικές σας φωτογραφίες. Αναδημοσιεύστε και αυτές αν σας βαστάει…

Η πένα του Κοροβέση ήταν λεπίδι για την Αριστερά, επειδή τον απογοήτευσε, επειδή δεν κατάφερε να φτάσει εκεί που ο ίδιος θα ήθελε. Η πένα του Κοροβέση ήταν λεπίδι για σας, επειδή σας εκμηδένισε, επειδή δεν καταφέρατε να φτάσετε ούτε σε μια τρίχα από τα αχαμνά του.