ΞΕΚΙΝΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ… ΖΑΧΑΡΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Μια υπέροχη εβδομάδα ξεκινά. Κρατήστε τα θέματα: Τα ΜΑΤ εισβάλουν στη Νομική του ΑΠΘ αλλά οι φοιτητές την επανακαταλαμβάνουν και ο κοσμήτορας κάνει την πάπια για το ποιος κάλεσε την αστυνομία.

Οι αγρότες ετοιμάζονται για την Αθήνα και ο Χρυσοχοϊδης παριστάνει τον τροχονόμο των τρακτέρ. Η Μενδώνη θυμώνει με την επίδειξη μόδας στα γλυπτά στη Βρετανία ενώ με τον DIOR δεν έτρεχε κάστανο.

Εν τω μεταξύ, η Δικαιοσύνη βάζει στο στόχαστρο τη 19χρονη που υπήρξε θύμα trafficking ενώ ο μπάτσος που την εξέδιδε κυκλοφορεί ελεύθερος. Α και ο Κασσελάκης φτι΄χνει ερωτηματολόγιο για να τα αλλάξει όλα

Κουράγιο…

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Μαρία Πούρλη, φοιτήτρια της Νομικής στο Α.Π.Θ.: «Ο ΚΟΣΜΗΤΟΡΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΤΑ ΜΑΤ ΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ Α.Π.Θ.»

Η Μαρία Πούρλη, φοιτήτρια της Νομικής στο Α.Π.Θ. μιλά για την ανακατάληψη της σχολής μετά την αστυνομική επιχείρηση για το σπάσιμο της κατάληψης, τονίζοντας ότι το αίτημα για την εισβολή των ΜΑΤ υποβλήθηκε από τον κοσμήτορα.

Όπως σημειώνει, ο κοσμήτορας προσπαθεί, ακόμα και εκβιαστικά, να σταματήσει την κατάληψη και να υπονομεύσει τις φοιτητικές κινητοποιήσεις, τονίζοντας ότι βασικός στόχος του, δεν είναι η εξεταστική, αλλά το σπάσιμο της κατάληψης, εκβιάζοντας μάλιστα φοιτητές.

Επίσης επισημαίνει ότι οι αποφάσεις για καταλήψεις είναι συλλογικές μέσω μαζικών συνελεύσεων και δεν μπορεί να αγνοούνται ενώ αναφέρεται στην στάση της κυβέρνησης η οποία χρησιμοποίησε κάθε μέσο για να καταστείλει τις αντιδράσεις, όπως την ΔΑΠ, τις διοικήσεις των σχολών και τα ΜΑΤ.