ΜΙΑ… ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΕΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Για δύο λόγους. Πρώτον επειδή τρεις ευρωπαϊκές χώρες αναγνωρίζουν την Παλαιστίνη. Χρειάζονταν 35.000 νεκροί για να γίνει; Μάλλον ναι, χρειάζονταν. Όπως χρειάζονταν και 76 χρόνια καταπίεσης και διωγμών αλλά και εσείς, μην είστε ανυπόμονοι…

Δεύτερος λόγος για να χαρακτηριστεί «ιστορική» η μέρα είναι επειδή η Κομισιόν και η Ούρσουλα, απαντώντας στον Μητσοτάκη παραδέχεται πως μπορεί τελικά και να μην λειτουργεί τόσο καλό ο ανταγωνισμός και το αόρατο χέρι της αγοράς… 

Δεν το λες και λίγο πράγμα…  

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

—–

Ευγενία Κουνιάκη δικηγόρος: «ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ»

Η δικηγόρος Ευγενία Κουνιάκη, μιλά για την υπόθεση του ναυαγίου στην Πύλο, αλλά και για την πιθανή συμμετοχή Ελλήνων στρατιωτών σε εγκλήματα πολέμου στο Ισραήλ για την οποί κατέθεσαν μήνυση δικηγόροι – μέλη του Δ.Σ.Α.

Όσον αφορά την υπόθεση της Πύλου, τονίζει ότι οι κατηγορούμενοι μετανάστες αναμένεται να αφεθούν ελεύθεροι μετά την αθώωσή τους, ενώ σημειώνει ότι ήδη έχουν αιτηθεί άσυλο. Επιπλέον αναφέρεται και στην άλλη μάχη που αναμένεται να δοθεί και αφορά τις ευθύνες για το ναυάγιο που κόστισε πάνω από 600 ζωές, και συγκεκριμένα για το Λιμενικό.

Μιλώντας για τον στρατιώτη του Ισραηλινού στρατού, που φαίνεται σε βίντεο να φορά την ελληνική σημαία και να συμμετέχει σε βασανισμούς Παλαιστίνιων αιχμαλώτων, αναφέρεται στην κατάθεση της σχετικής μηνυτήριας αναφοράς, και τονίζει ότι είναι πλέον θέμα των ελληνικών αρχών να αναζητηθούν τα κατάλληλα στοιχεία για να δοθούν απαντήσεις.