ΚΥΝΗΓΙ ΜΑΓΙΣΣΩΝ ΣΕ… BILLBOARD

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ηρθε εκείνη η εποχή που οι μάγισσες δεν θα καίγονται στις πλατείες του χωριού. Θα διαπομπεύονται ακόμα και με κινητές διαφημίσεις έξω από τον χώρο των σπουδών τους. Γιατί; Επειδή υπέγραψαν κείμενο κατά του Ισραήλ.

Η παγκόσμια προπαγάνδα υπέρ του Νετανιάχου και η άρνηση της Γενοκτονίας των Παλαιστινίων συνιστούν από μόνες τους ένα έγκλημα πολέμου στη μάχη της ενημέρωσης, όπως εξηγεί ο Άρης Χατζηστεφάνου.

Κατά τ’ άλλα, η σφαλιάρα στη ΝΔ από τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών δεν φτάνει να ισορροπήσει την μαυρίλα των ημερών, δίνει πάντως μια κάποια ανάσα… 

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

—–

Άρης Χατζηστεφάνου, δημοσιογράφος: «ΠΑΝΤΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΤΗΜΕΝΟΥ» 

Ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου, μιλά για την προπαγάνδα στον πόλεμο στο Ισραήλ και τους τρόπους που χρησιμοποιούν για να αποκρύψουν την αλήθεια. Αναφερόμενος και στο βιβλίο του «Προπαγάνδα και Παραπληροφόρηση», τονίζει τον ρόλο των ιδιωτικών ΜΜΕ στην παραπληροφόρηση και στα fake news, σημειώνοντας ότι η μονόπλευρη ενημέρωση επιχειρεί να εμφανιστεί ακόμα και ως «σύγκρουση πολιτισμών» στη βάση της Ισλαμοφοβίας. (χαρακτηριστικό παράδειγμα ο συγγραφέας Χρ. Χωμενίδης).

Χαρακτηρίζει ως ξεκάθαρη Γενοκτονία την επικείμενη χερσαία επίθεση των τονίζοντας ότι είναι αδιανόητο να στηρίζεται από δυτικά κράτη αυτή η επιχείρηση, ενώ αναφέρεται και στους τρόπους που λειτουργεί παγκοσμίως η παραπληροφόρηση.

Ο ίδιος χαρακτηρίζει έγκλημα πολέμου και την επίθεση της Χαμάς ωστόσο τονίζει ξεκάθαρα πως όταν ένας λαός βρίσκεται σε αυτήν την κατάσταση, θα κάνει τα πάντα όταν επανασταστεί, φέρνοντας και το παράδειγμα της άλωσης της Τριπολιτσάς το 1821, κατά την Ελληνική Επανάσταση.



Μαρία Παπαδάκη, δικηγόρος της οικογένειας του Κ. Μανιουδάκη: «ΚΡΥΒΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ»

Για την υπόθεση θανάτου του Κώστα Μανιουδάκη μετά από αστυνομικό έλεγχο στα Χανιά και τις τελευταίες εξελίξεις στην διερεύνηση του περιστατικού, μιλά η δικηγόρος της οικογένειάς του, Μαρία Παπαδάκη.

Η ίδια καταγγέλλει ότι οι αρχές αρνούνται να δώσουν στην οικογένεια πρόσβαση στα επίσημα στοιχεία, ενώ και η ΕΛ.ΑΣ. αρνείται να κοινοποιήσει τα στοιχεία των αστυνομικών που μετείχαν στον μοιραίο έλεγχο.

Επίσης επισημαίνει ότι, αρνούμενη να παράσχει τα στοιχεία των αστυνομικών που ήλεγξαν το Μανιουδάκη εκείνο το μοιραίο απόγευμα του Σεπτεμβρίου, η ΕΛ.ΑΣ. στερεί από τα ανήλικα (12 και 5 ετών) τέκνα του εκλιπόντος το νόμιμο δικαίωμά τους σε παροχή προσωρινής δικαστικής προστασίας.