Η ΠΡΩΤΗ «ΦΑΤΝΗ» ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Στήθηκε στη Χαλκιδική. Δεν έχει μέσα το θείο βρέφος και τους μάγους. Εχει τον 82χρονο ανάπηρο συνταξιούχο και τους αλληλέγγυους. Οι μάγοι των funds και οι μπράβοι της αστυνομίας ξεκουράστηκαν το βράδυ στο σπίτι του από το οποίο τον έβγαλαν για δεύτερη φορά.

Και από πάνω φωτίζει το άστρο λαμπρό των μνημονίων, των νόμων Σημίτη, Τσίπρα και Μητσοτάκη για τους πλειστηριασμούς. Καλά Χριστούγεννα είπαμε;

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Δέσποινα Τοσονίδου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΕΝΓΕ: «ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ»

Η Δέσποινα Τοσονίδου, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας της ΟΕΝΓΕ, μιλά για τις απεργιακές κινητοποιήσεις των υγειονομικών, διεκδικώντας δημόσια, δωρεάν υγεία για όλο τον λαό.

Όπως τονίζει η ίδια, είναι αναγκαία η αύξηση της χρηματοδότησης για την υγεία, καθώς και οι μόνιμες προσλήψεις, προκειμένου και οι γιατροί να έχουν αυξημένες απολαβές και δικαιώματα, αλλά και για να μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες τους όπως πρέπει.

Η ίδια επισημαίνει ότι θα πρέπει κάθε πολίτης να αντιληφθεί ότι το θέμα τους αφορά όλους και θα πρέπει να στηρίξουν τις διεκδικήσεις των υγειονομικών, τονίζοντας ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο σημείο μηδέν.

Σοφία Τσαγκαράκη, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου: «ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΕΝΑ ΣΤΗ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ»

Η Σοφία Τσαγκαράκη, πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λασιθίου, μιλά για την τελευταία εξέλιξη στην υπόθεση της δολοφονίας του Αντώνη Καρυώτη και τις ελλείψεις σημαντικών μαρτυριών από τη δικογραφία, η οποία επέστρεψε στον ανακριτή Πειραιά.

Η ίδια τονίζει ότι απαιτείται να γίνει διεύρυνση του κατηγορητηρίου καθώς κατατέθηκε υπόμνημα στην Εισαγγελία, ζητώντας να συμπεριληφθούν και άλλα πρόσωπα σύμφωνα με μαρτυρίες και στοιχεία.

Επίσης ζητείται να διερευνηθούν και οι μισαναπηρικές και ρατσιστικές προεκτάσεις του εγκλήματος, σημειώνοντας ότι η δικογραφία επέστρεψε στον ανακριτή καθώς δεν έχει διερευνηθεί στο εύρος που θα έπρεπε.

Τέλος αναφέρει ότι η υπόθεση θα αργήσει να φτάσει στο ακροατήριο καθώς πρέπει να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία, τονίζοντας ωστόσο ότι ο ΔΣΛ, ο οποίος έχει αναλάβει αφιλοκερδώς την υποστήριξη της οικογένειας, παρακολουθεί στενά το θέμα για να μην καταστρατηγηθούν οι προθεσμίες και να αποφευχθεί το ενδεχόμενο παρέλευσης του 18μηνου.