Η ΠΙΟ ΚΑΙΡΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ο Διονύσης Τεμπονέρας διατύπωσε την πιο καίρια κριτική για το κόμμα του και περιέργως σήμερα είναι “εξαφανισμένος” από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των site της Αριστεράς…

«Είμαι με τον Τσίπρα ή τον εκάστοτε Πρόεδρο» σημαίνει δεν δεσμεύομαι από τίποτα. Πρόκειται για τον ορισμό του πολιτικού χυλού! Αυτό το κόμμα φτιάξαμε. – είπε στους συντρόφους του.

Και περιέργως σήμερα είναι εξαφανισμένος από τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και των site της Αριστεράς.

Σας θυμίζω πως μέχρι πριν λίγες μέρες για αυτόν έλεγαν «πού ήταν τόσο καιρό και γιατί αργήσαμε να τον βγάλουμε μπροστά».

Σήμερα μάλλον θα τον φάει το σκοτάδι. Όμως διατύπωσε με τον πιο καθαρό τρόπο (πολύ αργά και αυτός) ένα ερώτημα που από καιρό έπρεπε να είχε απαντηθεί: «Πώς γίνεται σε ένα κόμμα να χωράνε όλοι; Πώς γίνεται να χωράνε όλες οι ιδέες, ακόμα και όταν κάποιοι δηλώνουν, ότι δεν δεσμεύονται από αυτές;» – έγραψε

Μοιάζει πολύ με αυτό που λέμε εδώ και χρόνια.

Πως δεν γίνεται να είσαι και στο αντιρατσιστικό κίνημα και να υποστηρίζεις τον φράχτη.
Πώς δεν γίνεται να είσαι κατά των ιδιωτικοποιήσεων και να παίρνεις τα εύσημα από τον Λάτση για το Ελληνικό.
Και ένα σωρό παραδείγματα στα οποία κάποιοι μονίμως απαντούσαν πως «ο εχθρός σας είναι ο Τσίπρας» ή «βάλτε μέσα τα αριστερόμετρα».

Άραγε στον «δικό σας» Τεμπονέρα, το ίδιο θα απαντήσετε;

Δεν είμαι σίγουρος ότι και αυτός από το κείμενό του προτείνει μια σαφώς αριστερόστροφη κατεύθυνση αλλά και μόνο που διερωτάται «Που αλλού ακούστηκε τα πρόσωπα να προσδιορίζουν τις πολιτικές και όχι το αντίστροφο;» είναι σε σωστό δρόμο.

Νομίζω όμως πως σύντομα θα βρίσκεται εκτός ΣΥΡΙΖΑ…

Δημοσιεύτηκε στο Cretanews.gr στις 03.07.2023