Η ΕΝΔΕΚΑΤΗ ΕΝΤΟΛΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ε αφού στις δέκα εντολές λέει «Τίμα τον πατέρα σου και τη μητέρα σου», προφανώς ο Θεός έχει αποφασίσει πώς είναι η «σωστή οικογένεια». Αυτά λέει η Εκκλησία της Κρήτης. Ανησυχεί για τα παιδιά μας που μπορεί να πέσουν στα χέρια γονέων του ίδιου φύλου.

Για τα παιδιά που δολοφονούνται στη Γάζα, για τα παιδιά που βιάζονται από μέλη της καλής, δεξιάς και θεοσεβούμενης κοινωνίας, για τα παιδιά που αγωνίζονται και τους ανοίγουν τα κεφάλια τα ΜΑΤ στα πανεπιστήμια δεν έβγαλαν, ούτε θα βγάλουν ανακοίνωση. Αυτά μάλλον ήταν στην 11η εντολή που δεν χώρεσε στις πλάκες του Μωυσή…

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Ορέστης Τριανταφύλλου, μέλος του Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου του ΣΕΜΦΕ του Πολυτεχνείου: «ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ»

Ο Ορέστης Τριανταφύλλου, μέλος του Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου του ΣΕΜΦΕ του Μετσόβειου Πολυτεχνείου, μιλά για την εισβολή των ΜΑΤ στο εκπαιδευτικό ίδρυμα, την ώρα που πραγματοποιούνταν η κατάληψη που είχαν αποφασίσει, τονίζοντας ότι πρόκειται για απόφαση της πρυτανείας.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι τελικά μπήκαν τα ΜΑΤ και επιτέθηκαν στους φοιτητές με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί, ρίχνοντας την ευθύνη στον πρύτανη για τη συνειδητή επιλογή του να ζητήσει την εισβολή της αστυνομίας.

Υπενθυμίζει ότι οι κινητοποιήσεις και οι καταλήψεις θα συνεχιστούν και αυτήν την βδομάδα, με νέες γενικές συνελεύσεις, με τελικό στόχο να μην περάσει η ίδρυση των ιδιωτικών πανεπιστημίων ενώ για την Πέμπτη 18/1 προγραμματίζονται εκ νέου συλλαλητήρια σε όλη τη χώρα.