ΗΡΘΕ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΤΑ ‘ΧΕΙ ΧΑΣΕΙ

1 Σχόλιο

Τι ωραία που τα είπε ο Γιώργος Νταλάρας για τους δημοσιογράφους. Και για τον Αργυρό. Και για τον Ρέμμο. Και για το star system. Δίκιο σε όλα έχει. Αν δεν είχε πάει προηγουμένως και ο ίδιος στα πρωϊνάδικα για να πουλήσει ο καινούριος δίσκος θα ήταν πολύ καλύτερα.

Ή αν για παράδειγμα έμπαινε μπροστά για να γεμίσει με το μεγαλείο και την καλλιτεχνική του αξία ένα στάδιο για τη σφαγή που γίνεται στη Γάζα με τη συμμετοχή και της χώρας του. Αλλά αυτός θα ήταν ένας άλλος Νταλάρας. Κι ο κοσμάκης, που έτσι κι αλλιώς τα ‘χει χάσει καιρό τώρα, ήρθε η ώρα να τσακωθεί και για τον ίδιο…

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Γιάννης Κουζής, καθηγητής Εργασιακών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο: «ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ»

Ο Γιάννης Κουζής, καθηγητής Εργασιακών Σχέσεων στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, μιλά για την εκδήλωση-συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί σήμερα για το μέλλον της Ριζοσπαστικής Αριστεράς και την αναγκαιότητα να συντονιστούν οι δυνάμεις χωρίς αποκλεισμούς.

Ο ίδιος τονίζει ότι ο στόχος θα πρέπει να είναι η ευρεία ανασυγκρότηση της Ριζοσπαστικής Αριστεράς σε έναν δρόμο που να αντιστοιχεί με τη σημερινή συγκυρία σημειώνοντας ότι σήμερα υπάρχει έλλειψη ουσιαστικής αντιπολίτευσης.

Παράλληλα επισημαίνει ότι οι μεγάλες κοινωνικές αλλαγές έχουν γίνει με την Αριστερά στην αντιπολίτευση, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχει μεγάλη μερίδα κόσμου που αποστασιοποιείται από τον ΣΥΡΙΖΑ και πρέπει να αποτελέσει στόχο για επαναπροσέγγιση, όχι όμως για τα στελέχη που έπαιξαν καίριο ρόλο την εποχή 2015-2019.

Τέλος υποστηρίζει ότι ο στόχος της κυβερνησιμότητας δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο στην πραγματική ρήξη που πρέπει να επιδιωχθεί, ενώ χρειάζεται επεξεργασία με τα κινήματα προκειμένου να ο δρόμος να είναι διαφορετικός από αυτόν του 2015.