«ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ο Ευτύχης Σαρτζετάκης, ξάδερφος του 72χρονου καρκινοπαθή που αυτοκτόνησε στην Κρήτη, μιλά για το ιστορικό της υπόθεσης, την ταλαιπωρία και τον Γολγοθά που αντιμετώπισε.

Όπως επισημαίνει, ήταν προγραμματισμένη η εξέταση με το Pet Scan για τις 28 Φεβρουαρίου, ωστόσο η ημερομηνία άλλαξε, παρατείνοντας τους πόνους, το άγχος για την όλη διαδικασία αλλά και την άσχημη ψυχολογική κατάσταση του 72χρονου.

Ο ίδιος τονίζει ότι δεν υπήρχε το φάρμακο που έπρεπε για να ξεκινήσει την χημειοθεραπεία, και  χρειάστηκε να φτάσουν μέχρι την Γερμανία για να βρεθεί το φάρμακο, ωστόσο το κακό είχε ήδη γίνει.

Τέλος αναφέρεται στην διάψευση του υπουργού Υγείας, που υποστήριξε ότι το φάρμακο υπήρχε και ότι το ραντεβού είχε κλειστεί αλλά εκείνος δεν πήγε, κάνοντας λόγο για ψεύδη, υποστηρίζοντας ότι θα έπρεπε σε ένα νοσοκομείο όπως το ΠΑΓΝΗ να υπάρχει αυτό το φάρμακο, την ίδια στιγμή που υπάρχουν τουλάχιστον 100 ακόμα άνθρωποι στο Ηράκλειο οι οποίοι χρειάζονται το ίδιο φάρμακο.

«Παραγγείλαμε μόνοι μας τελικά 3 φιαλίδια προς 50 ευρώ το ένα, που έφτασαν από τη Γερμανία ακριβώς μετά την κηδεία του ανθρώπου μας. Θα τα δωρίσουμε πλέον στο νοσοκομείο για άλλους ασθενείς», λέει ο ίδιος.