ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Στον πόλεμο της Παλαιστίνης θα είσαι με όποιον επιτάσσουν τα συμφέροντά σου. Στις αυτοδιοικητικές εκλογές θα είσαι με όποιον μοιάζει περισσότερο με το τέρας που εξέθρεψες.

Αλλά και στην Αριστερά θα είσαι με κάποιον που κάνει την παρένθετη μητρότητα σημαία ευκαιρίας για να αποκτήσει τα αγόρια που ονειρεύεται.

Είσαι ακριβώς ότι ψηφίζεις, για δήμαρχο, για περιφερειάρχη και για πρόεδρο…

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:

Γιώργος Τσιάρας, αρχισυντάκτης διεθνούς τμήματος της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΓΑΖΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ»

Ο Γιώργος Τσιάρας, αρχισυντάκτης διεθνούς τμήματος της ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, μιλά για την εξέλιξη της ανάφλεξης στην Μέση Ανατολή, με την εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ και τον αιφνιδιασμό που πέτυχε η Παλαιστινιακή Οργάνωση.

Ο ίδιος τονίζει ότι είναι προφανές ότι υπήρξε βοήθεια και στην οργάνωση και στην προετοιμασία της επιχείρησης, ειδικά από το Ιράν και τη Χεσμπολάχ, καταφέρνοντας να μεταφέρουν τον πόλεμο στις κατεχόμενες από τους Ισραηλινούς, περιοχές.

Παράλληλα επισημαίνει τις αιτίες που δημιούργησαν αυτήν την κατάσταση ενώ κάνει και μια ιστορική αναδρομή σε γεγονότα που σχετίζονται με το μεσανατολικό και τις εποχές όξυνσης και ύφεσης της αντιπαλότητας.

Τέλος μιλά και για την στάση της Ελλάδας ως προς το μεσανατολικό, αναφερόμενος και στην στάση του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς στο ζήτημα, ενώ υπογραμμίζει ότι υπήρξαν διαχρονικά ευκαιρίας να λυθεί το ζήτημα, ωστόσο δεν φαίνεται τελικά να μπορεί εύκολα να τελειώσει.