ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Τι να κάνουμε ρε γαμώτο… Τα Ραφάλ και οι φρεγάτες στοιχίζουν και δεν μπορούμε να μειώσουμε τον ΦΠΑ. Το είπε ο Χατζηδάκης λέγοντας ότι όλοι οι υπουργοί Οικονομικών τρώνε γκολ από τα αποδυτήρια επειδή πρέπει να καλύψουν τις αμυντικές δαπάνες.

Μόνο που το γκολ από τα αποδυτήρια το έχεις φάει ως λαός εδώ και πολλά χρόνια. Φάε τώρα χρωματιστά τιμολόγια του καρτέλ ενέργειας, ακρίβεια και λιτότητα.

Α και να ξέρεις πως οι αστυνομικοί μας δεν θα υπόκεινται πια «ψυχολογική καταπόνηση» να πηγαίνουν στα δικαστήρια ως μάρτυρες.

Μετράς ακόμα τα γκολ;

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Γιώργος Λεχουρίτης, πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών: «ΘΑ ΧΑΝΕΙ Ο ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΟΠΟΙΟ ΧΡΩΜΑ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙ»

Ο Γιώργος Λεχουρίτης, πρόεδρος του Ινστιτούτου Καταναλωτών, μιλά για τα χρωματιστά τιμολόγια του ηλεκτρικού ρεύματος, τονίζοντας ότι ασχέτως επιλογής, ο καταναλωτής θα είναι χαμένος.

Ο ίδιος επισημαίνει ότι όσο μεγαλύτερη είναι η σύγχυση του καταναλωτή, τόσο κερδίζουν οι πάροχοι, σημειώνοντας ότι οι εταιρίες αισχροκερδούν σε κάθε περίπτωση.

Επίσης αναφέρεται στην ακρίβεια, με την ενέργεια να αποτελεί σημαντικά κομμάτι, τονίζοντας παράλληλα ότι η όλη ανάλυση με τις τιμές της κιλοβατώρας και ο μαθηματικός τύπος που έχει σχέση με την διαδικασία, είναι δύσκολο να ακολουθηθεί και να υπολογιστεί.

Τέλος υποστηρίζει ότι από τότε που εφαρμόστηκε η ρήτρα αναπροσαρμογής, οι πάροχοι έχουν μετατραπεί σε καρτέλ, μετατρέποντας τον καταναλωτή σε όμηρο της όλης κατάστασης.