ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗ EUROVISION…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Πάρτε το ηχητικό από το πογκρόμ εις βάρος των δύο παιδιών στη Θεσσαλονίκη, δυναμώστε το εκεί που φωνάζουν «γαμήστε τους», «πούστρες» και άλλα τέτοια ωραία και στείλετε το να εκπροσωπήσει τη χώρα μας, την ελληνική πραγματικότητα και την αγία ελληνική οικογένεια. Θα πάρουμε σίγουρα «ντουζ πουά».

Αυτή είναι η Ελλάδα και όποιος δεν θέλει να το δει μάλλον κρύβει το πρόβλημα κάτω από το χαλί..

* Και αν θρηνήσατε για τα Τέμπη ακούστε τι λένε και οι ειδικοί και για την ασφάλεια των πτώσεων και μπορεί να βρείτε μπόλικες ομοιότητες.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Κώστας Κανδεράκης, πρόεδρος της ΕΝΗΜΑΕΚ/ΥΠΑ: «ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ»

Ο Κώστας Κανδεράκης, πρόεδρος της Ένωσης Ηλεκτρονικών Μηχανικών Ασφάλειας Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΕΝΗΜΑΕΚ/ΥΠΑ), μιλά για τα θέματα ασφαλείας στις πτήσεις και τις ανησυχίες των μηχανικών για μια σειρά ζητημάτων.

Μεταξύ άλλων, τονίζει πως όσα Radar λειτουργούν, δεν διαθέτουν πλέον τα απαραίτητα ανταλλακτικά και μπορεί ανά πάσα στιγμή, κάποιο από αυτά να κλείσει λόγω βλάβης των γηρασμένων βαθμίδων του, τονίζοντας ότι τα περισσότερα από αυτά πρέπει να αντικατασταθούν.

Ο ίδιος αναφέρεται στις προμήθειες που αφορούν τα συστήματα του Κεντρικού Κτιρίου Αεροναυτιλίας στο Ελληνικό, στη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών, σημειώνοντας ότι στηριζόμαστε αρκετά από γειτονικές χώρες.

Τέλος τονίζει ότι το υπουργείο Υποδομών δεν επιθυμεί συζήτηση με τους εκπροσώπους των σωματείων για να υπάρξει ολοκληρωτικό σχέδιο ενώ αναφέρεται και στην συζήτηση που έχει ανοίξει για την μετάβαση σε απομακρυσμένο ψηφιακό πύργο ελέγχου στα περιφερειακά αεροδρόμια, σημειώνοντας πως ο κλάδος τους δεν είναι αρνητικός, ωστόσο χρειάζεται χρόνος και δοκιμές πριν χρησιμοποιηθεί ευρέως.