ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΑΠΟ ΤΗ… ΣΠΑΡΤΗ ΩΣ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Από την στοχοποίηση των μεταναστών στον Εβρο μέσω του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, μέχρι τα καμώματα των Σπαρτιατών στην Βουλή αλλά και ως τις νύχτες κρυστάλλων στην Κύπρο, η ακροδεξιά επελαύνει και καθορίζει την ατζέντα.

Μέσα σε αυτό το σκηνικό ο Μητσοτάκης επιδιώκει να εμφανίζεται ακόμα και ως κεντρώος, επιδιώκοντας πολιτική κατευνασμού με την Τουρκία ή σχεδιάζοντας ακόμα και παρέμβαση για τον ευτελισμό του κοινοβουλίου.

Για το σκηνικό που δημιουργείται μιλούν η δικηγόρος Κατερίνα Γεωργιάδου (συνήγορος των μεταναστών που στοχοποιήθηκαν στον Έβρο) και ο αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ Ακρίτας Καϊδατζής.

Για ευτελισμό του κοινοβουλευτισμού και της πολιτικής ζωής του τόπου από τα μορφώματα της ακροδεξιάς, μιλά στις Πίσω Σελίδες ο αναπληρωτής καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ, Ακρίτας Καϊδατζής.

Ο ίδιος απέδωσε σε στρατηγικό σχέδιο των εκπροσώπων της ακροδεξιάς την κατάσταση που δημιουργείται, με τα ευτράπελα στην κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών. Χαρακτήρισε αναποτελεσματική και λανθασμένη την τροπολογία για τον αποκλεισμό Κασιδιάρη, η οποία προφανώς δεν απέδωσε. Το αντίθετο μάλιστα επέρριψε ευθύνες στην ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και στην διεύθυνση των φυλακών Δομοκού για το γεγονός ότι επιτρέπει στον έγκλειστο “φυρερίσκο” να έχει παρουσία στα μέσα κοινωνική δικτύωσης, γεγονός που θα ήταν αδιανόητο για κάθε άλλο κρατούμενο…

Για συγκεκριμένη μεθοδολογία και ακολουθία πράξεων ώστε να στοχοποιηθούν μετανάστες καταγγέλλει τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Πάρη Παπαδάκη, η δικηγόρος Κατερίνα Γεωργιάδου, που μαζί με τον Γιάννη Παντζανακίδη υπερασπίζονται τους 11 πρόσφυγες που “συνελήφθησαν” από πολίτες στον Εβρο.

Οπως είπε η κ. Γεωργιάδου ο συγκεκριμένος βουλευτής δήλωσε ότι ήταν παρών όταν οι μετανάστες παραδόθηκαν στις αρχές, ενώ τις προηγούμενες ημέρες είχε καλέσει σε “δράση” τους πολίτες του Έβρου διακινώντας ψευδείς πληροφορίες για παρεμπόδιση των πυροσβεστικών δυνάμεων από τους μετανάστες.

Η ίδια έκανε λόγο για ένα ευρύ αντιμεταναστευτικό κλίμα που δημιουργείται σχολιάζοντας και τις αναρτήσεις όπως του βουλευτή Δ. Καιρίδη, τις τοποθετήσεις των καθηγητών Γρυσπολάκη και Γραβάνη κτλ.

Tracklist

Major Parkinson – Heart of Hickory
The Circus Contraption Band – Were All Mad
The Clash – Police and Theives
The Hackensaw Boys – Oh Girl
The Dead 60s – Ghostfaced Killer
Queen feat David Bowie – Under Pressure
Louis Armstrong – The Dummy Song
Black Eyed Peas – Pump It
The Doors – Love Me Two Times
Midnight Serenaders – Who Walks in When I Walk Out
The Detroit Cobras – Midnight Blues
Sean Rowe – Shine My Diamond Ring
Rosemary Clooney – Come on to My House
Preservation Hall Jazz Band – Between The Devil The Deep Blue Sea
Ingrid Lucia – Mexican Love Song
Strawfoot – Strawfoot Waltz
The Dead Brothers – Am I to Be the One
Carlos Santana – Black Magic Woman
Ten Sharp – You
The Scarring Party – Gone to the Devil
Roy Paci – Mambo Italiano
Deladap – Dirty Jazz
La Caravane Passe – Cybermarkovic (feat. Marko Markovic)
The Blue Vipers of Brooklyn – Blue Drag
The Rumjacks – One Summers Day
Damir Kukuruzovic Gipsy Jazz Quartet – Swing Gitan
Pink Martini – Donde Estas, Yolanda
Rupa the April Fishes – C est moi
Astronautalis – Attila Ambrus
Beach Boys – Surfing USA
Roy Orbinson – Pretty Woman
Red Hot Chili Peppers – Scar Tissue
Girls from Mars – Bei Mir Bist Du Schoen
The Ramones – Let’s Dance
Smiths, The – Bigmouth Strikes Again
ACDC – Thunderstruck