1) Όσοι δε βιαστήκαμε να μαζέψουμε τις σημαίες από τα μπαλκόνια λόγω του ανεπανάληπτου εθνικού θριάμβου στο Eurogroup, δικαιωθήκαμε. Μάλλον θα τις αφήσουμε και τα Χριστούγεννα να ανεμίζουν, πιθανόν θα βάλουμε και σημαιάκια στο δέντρο. Ρίγη συγκίνησης και περηφάνιας, παραλάβαμε τον “Κίμων”, την πρώτη φρεγάτα Belharra.
Φρεγάτες ή σπίτια; Και φρεγάτες, και σπίτια στο Ελληνικό, και σπίτια πολυτελείας με ενοίκιο ένα μισθό (δείγμα οικονομικής ευμάρειας και ανάπτυξης), και σπίτια στα funds,κακόβουλε,εμπαθή,δημοσιογράφεμε τις προβοκατόρικες ερωτήσεις σου.
Και όχι μόνο αυτό, ο πρωθυπουργός στηρίζει – μιλώντας εξ ονόματος όλων μας – οποιαδήποτε λύση για τη χρηματοδοτική σταθερότητα. Της Ουκρανίας.
Επιτέλους, όμως, η κυβέρνηση εκπλήσσει ανέλπιστα και ευχάριστα.
Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου θα τεθεί σε ισχύ εθνική κάρτα δημόσιων συγκοινωνιών η οποία θα επιτρέπει τα ταξίδια ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ στη χώρα με λεωφορείο ή τρένο (ναι τρένο), με σταθερό αντίτιμο 60 ευρώ το μήνα, 30 ευρώ για νέους κάτω των 26 ετών. Και μείωση του κόστους μετακίνησης αλλά και λιγότερα αυτοκίνητα.
Ποιος περίμενε κάτι τέτοιο από την κυβέρνηση; Της Ισπανίας.
2) Τέμπη: Θεατές θέλει η Δικαιοσύνη τους πραγματογνώμονες των συγγενών στις εκταφές των θυμάτων
Η κοροϊδία, ο εμπαιγμός, η συγκάλυψη θα έχει πολλά ακόμα επεισόδια. Ειδικά τώρα που δε νοιάζεται σχεδόν κανείς.
Δεν είναι άλλωστε 28 Φεβρουαρίου, ούτε εδώ είναι Βαλκάνια. Εδώ είναι ο τόπος τον οποίο αντιγράφουν Ιαπωνία και Ευρώπη.
3) Ατελείωτη η λίστα με όλους αυτούς που “ασχολούνται” με την πολιτική, είτε επαγγελματίες, είτε τζάκια, είτε σωλήνες, είτε celebrities και προκαλούν αυθόρμητα το διαχρονικό αγωνιώδες ερώτημα “Τι ψηφίσατε ρε μαλάκες;”
Υ.Γ.
Αναπόφευκτη η γκρίνια έστω και Παρασκευιάτικα έστω και στην τελευταία εκπομπή του χρόνου.. Αν και η λίστα κανονικά θα έπρεπε να είχε πολύ σοβαρότερα θέματα για γκρίνια, αυτά είναι light.
