ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΝΤΡΑΠΕΙ, ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΣΙΡΙΑΛ… ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
Πρώτα δήλωσε με οργή «Ντροπή» όταν η ΕΦΣΥΝ αποκάλυψε τις κυβερνητικές ευθύνες για την τραγωδία στη νότια Κρήτη. Μετά σιώπησε όταν αποδείχτηκε με στοιχεία πως εξαιτίας της κυβερνητικής αδιαφορίας χάθηκαν δύο ζωές παιδιών. Τώρα παίζει τον εαυτό του σε σίριαλ του Αντέννα. Εξαιρετική επίδοση μέσα σε ένα δεκαήμερο κύριε Μηταράκη.

O υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής έκανε guest εμφάνιση στο σίριαλ του Αντέννα «Οι παγιδευμένοι» παίζοντας τον εαυτό του. Ο ίδιος μάλιστα δημοσίευσε το απόσπασμα υπερήφανος μάλλον για το υποκριτικό του ταλέντο στο να παριστάνει τον υπουργό.

Ισως τα γυρίσματα να έγιναν τις ίδιες ημέρες που ήταν σε εξέλιξη το ναυάγιο και οι εκκλήσεις των ανθρώπων που έμειναν μεσοπέλαγα χωρίς τροφή και νερό.

Ετσι εξηγούνται όλα. Λογικό με τόσες υποχρεώσεις να μην προλαβαίνει να δει τις διεθνείς εκκλήσεις από το Alarm Phone όταν θαλασσοπνίγονται άνθρωποι.

Θαυμάστε πηγαίο ταλέντο και φυσικά αν ψηφίζετε στη Χίο μην παραλείψετε την αναφορά στις ομορφιές του νησιού. Εκλογές έρχονται και τα πελατάκια πρέπει να μείνουν ζεστά….

Δημοσιεύθηκε στο efsyn.gr στις 20.09.2022