+

«ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ» ΜΕ ΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ (“ENOUGH IS ENOUGH”)

Συνομωσίες, πράκτορες, αεροπειρατείες, φανερές και κρυφές πολιτικο-οικονομικές συναλλαγές, όλα σε μια εκπομπή βγαλμένη κατευθείαν από τον ψυχρό πόλεμο. Με αφορμή τη σύλληψη του δημοσιογράφου – ακτιβιστή – ναζιστή η Ελλάδα μπλέκεται σε μια διεθνή κρίση με απρόβλεπτες διαστάσεις. Και να φανταστείτε ότι εμείς μόνο το όνομα των Δελφών δώσαμε στο φόρουμ της διεθνούς ολιγαρχίας απ’ όπου ξεκίνησαν όλα αυτά.

Οι ευρωπαίοι ηγέτες συνεδρίασαν χωρίς κινητά και tablet για λόγους εχεμύθειας (Γιάνη λείπεις) και αποφάσισαν κυρώσεις στη Λευκορωσία, τις ίδιες που δεν αποφάσισαν όταν οι Ισραηλινοί σκότωναν παιδιά, όταν οι Τούρκοι έφταναν στην Εύβοια και πολύ περισσότερο όταν οι αμερικανοί επίσης κατέβαζαν αεροπλάνα σε ευρωπαϊκό έδαφος ψάχνοντας τον Σνόουντεν.

Ο Μητσοτάκης πάντως ήταν σκληρός απέναντι στη Λευκορωσία. Είπε «enough is enough» (φτάνει πια) φράση που θα έμπαινε στο πάνθεον των φράσεων μεγάλων ανδρών αν δεν την είχαν πει πρώτες η Donna Summer και η Barbara Streisand.

* Για τα εμβόλια πέρασε ακόμα ένα 24ωρο χωρίς να μας πουν επισήμως αν φταίει το AstraZeneca για τις παρενέργειες στην Κρήτη.


Ακούστε στο Mixcloud:

* Οι Πίσω Σελίδες μεταδίδονται από Δευτέρα έως Παρασκευή
στις 3 μ.μ. στο διαδικτυακό ραδιόφωνο του ThePressProject.

Στα fm μεταδίδονται από τους εξής ραδιοφωνικούς σταθμούς:

– Στις 8 π.μ. από τον Star FM 88,4 στο νομό Ηρακλείου
– Στις 9 π.μ. από τον ΚΡΗΤΗ FM 101,5 στο νομό Χανίων
– Στις 11 π.μ. από τον STYLE FM 100 στη Σητεία και Κάσο – Κάρπαθο
– Στις 12 μ.μ. από το STUDIO ΡΕΘΥΜΝΟ 98 fm στο νομό Ρεθύμνου
– Στις 2 μ.μ. από τον ΗΧΩ FM 99,8 στον Άγιο Νικόλαο και την Ιεράπετρα
– Στις 2 μ.μ. από το Ραδιόφωνο ΣΤΟ ΝΗΣΙ 99 fm στο νομό Λέσβου

ΟΙ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ