+

ΦΤΑΙΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΣΟΥ…

Βγες λίγο έξω, δες αυτό το σαββατοκύριακο τις δράσεις και διαδηλώσεις για όσα γίνονται στη Γάζα. Μάθε, ενημερώσου, ψάξε.

Τουλάχιστον για να μπορείς να συνειδητοποιείς τη μεγάλη σου τύχη όταν το βράδυ φιλάς τα παιδιά σου που πάνε για ύπνο.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Κώστας Πασχαλίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων: «ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ – ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ»

Ο Κώστας Πασχαλίδης, πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, μιλά για την έξωση από το κτίριο όπου στεγάζεται ο ΣΕΑ, μετά και την απόρριψη των ασφαλιστικών μέτρων από το ΣτΕ για να παραμείνει στο κτίριο μέχρι την εκδίκαση της υπόθεση στο δικαστήριο τον ερχόμενο Μάρτιο.

Όπως επισημαίνει ο ίδιος, ο ΣΕΑ μένει χωρίς έδρα, ωστόσο θα συνεχίσει την λειτουργία του σε χώρους όπου θα φιλοξενείται ενώ αναφέρεται και σε έναν χώρο-αποθήκη που δίνεται στον ΣΕΑ προκειμένου να στεγαστεί το Ιστορικό Αρχείο, και όχι ο σύλλογος.

Επίσης τονίζει ότι η δίκη για την ακύρωση της απόφασης της έξωσης δεν έχει γίνει ακόμα, παρά την αναφορά του υπουργείου για αμετάκλητη απόφαση, τονίζοντας ότι θα ανακοινωθούν νέες δράσεις και εκδηλώσεις από τους χώρους που θα φιλοξενηθεί ο ΣΕΑ.

Τέλος εκφράζει την αντίθεσή του στα σχέδια του Υπουργείου Πολιτισμού για διενέργεια αρχαιολογικών ανασκαφών από ιδιώτες εργολάβους.

ΟΙ ΠΙΣΩ ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ