ΤΑ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Ο Καραμανλής στην Εξεταστική, οι αγρότες στο Μαξίμου, τα τρία ΠΑΣΟΚ να ψάχνουν ποιος θα διώξει τον Μητσοτάκη, οι φοιτητές ξανά στον δρόμο και οι γάμοι ομόφυλων ζευγαριών προς κατάθεση στη βουλή. Μια εβδομάδα γεμάτη «ραντεβού» και στο μέσον ο… Αγιος Βαλεντίνος.

Οι μόνοι που δεν ενοχλούνται πάντως είναι οι αγρότες της Κρήτης που λένε ότι έχουν πολλές δουλειές αυτή την περίοδο για να τρέχουν σε κινητοποιήσεις…

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Γιάννης Γαϊτάνης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας: «ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ»

Ο Γιάννης Γαϊτάνης, πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας, μιλά για την απουσία εκπροσώπων αγροτών της Κρήτης στην αυριανή συνάντηση με τον πρωθυπουργό ενώ αναφέρεται και στην συνάντηση αγροτών στο Ηράκλειο με τον Λ. Αυγενάκη.

Ο ίδιος αναφέρεται στο αποτέλεσμα της συνάντησης στο Ηράκλειο κα τις δηλώσεις του υπουργού, σημειώνοντας ότι αυτές δεν αντιπροσωπεύουν όλους τους αγρότες ενώ υπογραμμίζει ότι εδώ και δύο χρόνια ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό, χωρίς όμως αντίκρισμα.

Επίσης απαντά και για τις ισχνές αντιδράσεις των αγροτών στην Κρήτη, υποστηρίζοντας ότι με μπλόκα και διαδηλώσεις δεν θα πετύχουν κάτι, ενώ άφησε αιχμές για τους αγρότες της υπόλοιπης Ελλάδας, λέγοντας ότι οι Κρητικοί αγρότες «έχουν πολύ δουλειά για να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις», ενώ αυτή την περίοδο οι συνάδελφοί τους στην υπόλοιπη Ελλάδα, «κάθονται και δεν έχουν τι κάνουν».