ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΤΣΙΠΡΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Στα μεγάλα έργα της Κρήτης αναφέρθηκε κατά τις συναντήσεις του με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη και τον δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στα έργα του Βόρειου Οδικού Αξονα Κρήτης και του αεροδρομίου Καστελλίου για τα οποία είπε ότι προωθούνται άμεσα με ενέργειες της κυβέρνησης.

Ο περιφερειάρχης έθεσε στον πρωθυπουργό το θέμα της εκτροπής του πλατύ ποταμού που θα δώσει πνοή στην αγροτική παραγωγή της Μεσσαράς ενώ ο δήμαρχος ηρακλείου αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο μείζον πρόβλημα των αυθαιρέτων. 

Ο πρωθυπουργός έφτασε λίγο πριν τις 11 το πρωί στο Ηράκλειο και μετά τις συναντήσεις του με δήμαρχο και περιφερειάρχη κατευθύνεται στη Μεσσαρά όπου θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους αγροτών και κτηνοτρόφων.

Αύριο θα έχει συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο Κρήτης, κ. Ειρηναίο  και στη συνέχεια θα μεταβεί στο Λασίθι όπου στις 11:00 θα συναντηθεί με τους παραγωγικούς φορείς του νομού, στον Αγ. Νικόλαο . Στις 13:15 θα επισκεφθεί το Ελαιουργείο του Συνεταιρισμού Κριτσάς  και από εκεί θα αναχωρήσει γαι το αεροδρόμιο και την Αθήνα. 

Τον πρωθυπουργό στην Κρήτη συνοδεύουν οι υπουργοί Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βαγγέλης Αποστόλου, και Επικρατείας, Χριστόφορος Βερναρδάκης.

(Κεντρική φωτογραφία: Ο Αλέξης Τσίπρας με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό).

Δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα των Συντακτών, στις 20.12.2016