ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΥΚΗ

1 Σχόλιο

Nαι βρε καθάρματα, το κοριτσάκι δεν ταίριαζε με την χρωματική σας παλέτα. Παραήταν… «σκουρόχρωμο» (πείτε κι εσείς κυρία Διαμαντοπούλου) και σας ξίνισε σε συνδυασμό με τις παλαιστινιακές σημαίες.

Ελα όμως που ήταν ελληνάκι καθαρόαιμο και γίνατε ρεζίλι. Μόνο η χολή και το μένος σας μένει για να τσαλαβουτάτε στα νερά του μίσους για καθετί διαφορετικό, μαζί με τον Πλεύρη και τον Πορτοσάλτε. Καλή χρονιά.

Στις Πίσω Σελίδες μιλούν:
—–
Μοχάμεντ Ελ Μπάττα, Παλαιστίνιος πρόσφυγες στην Ελλάδα: «ΝΤΡΟΠΗ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ – ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ»

Ο Μοχάμεντ Ελ Μπάττα, Παλαιστίνιος πρόσφυγας στην Ελλάδα, μιλά για τις σημαίες που κράτησαν πολίτες, στην εκδήλωση που έγινε στο Σύνταγμα για την υποδοχή του νέου έτους και τις ακροδεξιές αντιδράσεις.

Ο ίδιος τονίζει ότι τέτοιου είδους αντιδράσεις είναι ντροπή, την ώρα που υφίσταται η γενοκτονία των Παλαιστινίων, ενώ κάνει λόγο για υποκρισία όταν σκοτώνονται χιλιάδες άνθρωποι στη Γάζα μπροστά στα μάτια όλου του κόσμου.

Αναφερόμενος στον θάνατο ενός εκ των ηγετών της Χαμάς μετά από επίθεση του Ισραήλ στην Βηρυτό, κάνει λόγο για τρομοκρατική ενέργεια και κατηγορεί τη διεθνή κοινότητα ότι κάνει τα στραβά μάτια. Παράλληλα σημειώνει ότι ο Νετανιάχου δεν είναι πλέον επιθυμητός στο Ισραήλ και επεκτείνει τον πόλεμο για να παραμείνει στην εξουσία ενώ μιλά για τις συλλήψεις αλλά και τις απειλές όσων αναρτούν την Παλαιστινιακή σημαία.

Καταγγέλλει μάλιστα ότι και ο ίδιος δέχεται απειλητικά μηνύματα στην Ελλάδα για τη ζωή του. Όπως είπε έχει ήδη ενημερώσει τις αρχές αλλά δεν υπάρχει καμία ανταπόκριση.