Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΑ… ΤΡΟΧΗΛΑΤΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Τώρα θα μου πείτε, κάτι πρέπει να κάνει και αυτό το παιδί, κάτι πρέπει να πει για το θέμα των σιδηροδρόμων.

Βεβαίως δεν πρέπει να θυμηθεί ο λαός ότι επί υπουργίας Ρέππα και με ΠΑΣΟΚ (ήδη από το 2009) ξεκίνησε το σπάσιμο του ΟΣΕ σε κομμάτια για να ξεπουληθούν κατόπιν τα φιλέτα και να μείνει στο Δημόσιο μόνο το μη κερδοφόρο κομμάτι.

Τι σκέφτηκε λοιπόν; Να συγκαλέσει μια σύσκεψη με άλλους 4 (ολογράφως τέσσερις) και ακόμα έναν μέσω skype για να δώσουν λύσεις στο μεγάλο πρόβλημα με τα… «τροχήλατα» μέσα.

Έτσι ακριβώς το είπανε. Έτσι το γράψανε και με τίτλους πάνω στο βίντεο που έφτιαξαν αλλά και στις σχετικές ανακοινώσεις. Έτσι το ανέγνωσε και ο πρόεδρος. Μας μίλησε λοιπόν για τα «τροχήλατα μέσα» τα οποία μας θύμισε πως είναι από τα πιο ασφαλή και οικολογικά, που πρέπει να αναπτυχθούν κτλ κτλ.

Προφανώς είχαν στο μυαλό τους τα «μέσα σταθερής τροχιάς» αλλά δε βαριέσαι τι σταθερής τροχιάς, τι τροχήλατα… Ρόδες έχουν όλα!

Κι έτσι, να μην σας τα πολυλογώ, με αφορμή την τραγωδία των Τεμπών, κατατέθηκαν προτάσεις για όλα τα τροχήλατα μέσα.

Αυτοκίνητα, κάρα, ποδήλατα, καροτσάκια παιδιών, καροτσάκια λαϊκής, παιδικά παιχνίδια με ρόδες, νοσοκομειακά κρεβάτια, πιθανώς ακόμα και τα τροχήλατα τραπεζάκια και σκαμπώ που, όπως και να το κάνεις, πρέπει να κινούνται με μια σχετική ασφάλεια και δεν μπορεί να αφήνονται ανεξέλεγκτα.

Όταν χρειαστούμε και άλλες ριζοσπαστικές λύσεις θα σας ειδοποιήσουμε…

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 09.03.2023