Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΜΕ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Τα έλυσε όλα στην Αθήνα ο δήμαρχος της καρδιάς μας, Κώστας Μπακογιάννης. Και τους μικρούς και τους μεγάλους περιπάτους και την καθαριότητα και κάθε τι που βασανίζει την πόλη. Το τελευταίο που έμεινε είναι οι συγκεντρώσεις. Πώς θα διευθετηθούν, πώς θα περιοριστούν, πώς θα εξαφανιστούν αν είναι δυνατόν.

Έστειλε, μάλιστα, επιστολή στον Βορίδη και στον Θεοδωρικάκο, υπουργούς με βαριά παρακαταθήκη στα χαρτοφυλάκια των Εσωτερικών και της Προστασίας του Πολίτη αντίστοιχα, για να πάρουν, λέει, τα μέτρα τους και να μην ταλαιπωρούνται κάθε τόσο από συγκεντρώσεις, διαδηλώσεις και κάθε είδους απρεπείς εκδηλώσεις οι τίμιοι και καλοί πολίτες που θέλουν να πάνε στη δουλειά τους.

Ειδικώς δε πρέπει να προστατευτούν, εκείνοι που κοιτάζουν πάντα τη δουλειά τους και δεν μπλέκονται σε διεκδικήσεις, αντιρρήσεις και ασφαλώς επικρίσεις των θεσμών της εξουσίας.

Κάπου στο μέσο της επιστολής ο δήμαρχος θυμίζει πως «είναι βεβαίως σεβαστό το δικαίωμα στην ελεύθερη έκφραση και στη διαμαρτυρία». Αλίμονο, μη νομίζετε, μας κάνει τη χάρη να διαδηλώνουμε.

Όπως και ο θείος του προχθές υπενθύμισε εις τα Ευρώπας πόσο μεγαλόψυχος είναι και επιτρέπει (ακόμα) να κυκλοφορούν στα περίπτερα οι εφημερίδες που του ασκούν κριτική.

Άμα έχεις κληρονομικό χάρισμα φαίνεται…

Δημοσιεύθηκε στο Cretanews.gr στις 07.07.2022